• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan kaç ay sonra adet gördünüz?

demetanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
324
31
68
Diğer
1)Doğumdan kaç ay sonra adet gördünüz? Bu sizi rahatlattı mı?

2)Adet olunca birkaç kilo verildiği doğru mu?

3)Hamilelik öncesi sancılı adet görenler varsa doğumdan sonra da adetleriniz sancılı mı, yoksa geçti mi? Süresinde ve yoğunluğunda bir fark oluyor mu?

1. 9buçuk ay oldu doğum yapalı, hala regl olmadım, emziriyorum.
2. kilo verildiğini hiç duymadım. emzirirken veriliyor diye biliyorum. ben eski kilomdayım şuan.
3. sancılar geçmiyor diyolar. ben de çok sancılı olurdum, muhtemelen devam edecek. annem 3 çocuktan sonra hala şiddetli sancı çeker.

ekimin son haftası doğum yaptım. mayısın başında da adetim başladı. ama arkadaşımın doğumunun üstünden 1 sene geçti. o hala olmadı.
adet olduktan sonra hiç kilo vermedim. doğumdan sonra kilo vermek benim için hala çok büyük sorun :(
önceden hafif bir karın ve bel ağrısı olurdu. doğumdan sonra hiç ağrım yok ama adetin ilk gecesi bebeğimin bezinin kenarlarını kesip kullanmak zorunda kalıyorum. eskiden geceler çok az olurdu, şimdi durmak bilmiyo. sürede bir kısalma olmadı.

bu şeyler herkeste aynı olmuyor.belki doğum şekline göre de değişikjlik gösteriyor olabilir. ben sezeryanla doğum yaptım

12 mayısda doğum yaptım.emzirmeme rağmen bugün adet oldum.
önceden ağrılardan yeri göğü inletirdim tamamen bloke olurdum.ama şimdi nasıl olduğunu anlamadım bile sadece bi ıslaklık hissettim.
ve iki kilo kaybettim.
ama benim sorunum ben kilo vermek istemiyorum.böyle çok iyiyim sadece göbeğim gitsin istiyorum.adet olunca göbeğim de gitti biraz ama kilo lvermek istemiyorum.neyapabilirim acaba.

1) oğlum 6buçuk aylıkken ilk adetimi oldum. süresi ve yoğunluğu ilk 3 ay aşırı fazlaydı. 4. ayda eski haline döndü.
2)ilk adet olduğumda 2 kilo vermiştim. (zaten doğumdan 6 ay olana kadar emzirdiğ,imden sanırım hamilelik öncesi kiloma 2 kilo kalmıştı onu da reglle verdim)
3) pek sancılı olmaz adetim ondan yorum yapamayacağım.

1)Doğumdan kaç ay sonra adet gördünüz? Bu sizi rahatlattı mı?

2)Adet olunca birkaç kilo verildiği doğru mu?

3)Hamilelik öncesi sancılı adet görenler varsa doğumdan sonra da adetleriniz sancılı mı, yoksa geçti mi? Süresinde ve yoğunluğunda bir fark oluyor mu?

1)kızım 3 aylıkken adet gördüm
2)nerdeyse eski kiloma döndüm şuan 6 ay 1 haftalık(emziriyorum)
3)hala sancılı adet görüyorum geçmedi canım yani:(

ben hamilelikten önce, adetin 2.günü çok sancı çekerdim. ilk günler çok yoğun olurdu, sonra azar azar devam eder nerdeyse 8 gün sürerdi. doğumdan sonra 2 sefer adete benzer bişey oldu ama 1-2 gün sürdü. ne zaman düzene girer bilemiyorum.

doğumdan sonra eski kiloma döndüm, diyenlere bayılıyorum :69: . ben tartılmaya korkuyorum :56:

bende artık adet görmek istiyorum.. eski kiloma kavuşmama az kaldı ama vücudumda hala bi hantallık ve şişlik var:5: ve bunun ancak adet görürsem geçeceğine inanıyorum..spor falan yapsak hızlandırırmıyız acaba??:26:

ben de 3 ay sonra adet oldum
bebeğim emmediği halde kilola gitmişti ,ama sezeryan göbeği vardı
o da iki adetten sonra neredeyse kalmadı
süreleri nromalde düzensiz olurdu 2aydır günü gününe bakalım devam eder mi

kızım iki aylıkken adet gördüm benim önce çok sancılı oluyodu çok olmasada doğum sonrası okadar sancım kalmadı.karnımın şişliği inmişti sezeryan doğum yaptığım halde göbeğim kalmamıştı

kilo konusunda doğum sonrası 54 kilo altı ay kadar iki kilo verdim galiba 52,51 arası idim okadar yemek yemediğim halde bünye ile alakalı ben zor kilo veriyorum şuan 48 kiloyum yemediğim halde zor gidiyo kilolarım

bende sezeryan olalı 2 ay oldu adet görmedim bebeğimi emziriyorum bakalımne kadar süre bu böle gidecek

ben kızım 2 aylıkken adet gördüm. kilomda değişiklik olmadı hala emziriyorum. eskiden cok sıkıntılı adet olurdum simdi daha rahatım ama adetten 2 gün önce fena halde sisiyorum...

Sezeryan doğumumdan sonra tam 100.günümde adet oldum kilo da gitmedi şişlikte inmedi:(Yani regliye bağlı bütün umutlarım suya düştü...hamilelikten önce ilk gün sancım olurdu fakat bunda hiç olmadı sadece birkaç gün öncesinde acayip sinirliydim eskisi gibi:)eskiden 21.günümde tekrar olurdum 24 gün oldu hala tık yok bakalım 2. ne zaman olacak düzene girecek mi?

kızım 5.5 aylık oldu ben hala adet olmadım doğumdan 5 kilo fazlam var ama dr adet olduktan sonra daha kolay kilo verirsin dedi
adetlerim ağrısızdı umarım öyle devam eder

44. gün ilk reglimi oldum 2 kez oldum 3 ay olmadım ondan sonra düzenli olmaya başladım 1 yıl oldu doğum yaptığım(hala emziriyorum)
İlk regli olunca biraz şişlik iniyor kilo vermesende rahatlıyorsun
Ağrı aynı değişiklik yok:)) bi ilk iki reglim sancısızdı

Son düzenleme:
Back