• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan da korkuyorum ama en çok da...

arkadaşlar haklısınz herşeyin normali güsell fakat ben aynı zamnda panik atak hastasym 5 yldr en büyük fobim nefes alamama korkusu... eltim 2 tane arka arkaya çock dünyaya gtrdi ve ikiside epd.normal doğm banada kesinlikle epd.normal yapmamı tavsiye ediodu ama benm psikolojimi kavradkça sen yapamazsn kanaatına vardı o da ve drm da bu durumumu bilio o yüzden çok bi fikir beyan etmedi ama bu gttiğimde doktrmla her iki doğm yöntemini de benm de durumumu göz önünde bulundrarak daha detaylı konuşacağm..

arkadaşlar bu lohusalık döneminde ne gibi sıkıntılar olabiliyor ki :sm_confused: bazı arkadaşlar böyle korkuyorlar ben hiç bilmiyorum azıcık bilgi verebilirmisiniz bana :uhm:

loğusalık doneminde dikkat gerekiomş canm enfeksiyon kapmamk gerekmiş rahmn eski halini alması 40 günü buluomş işte ve bu arada loğsalar btn enfksynlara açık oluolarmş .. çok sıcak ve çok soğk yiyp içmemk gerekmiş yani kısacası kendine ii bakman gerekiomşş...

ya ben çok korkuyorum doğumdan, bilemiyorum ameliyat sonuçta işte kan görmeye dayanamam normal doğumu asla düşünmüyorum hiç hem de ...bana doğum yapan arkadaşlar tecrübelerinden bahsederlerse çok memnun olurum 2 yıllık evliyiz doğum fobimden kurtulamadığım için sürekli erteliyoruz:((

en güzeli normal doğum inşallah bi terslik olmaz normal doğum yaparım, bütün acısını ağrısını da çekerim bebişim için herşeye katlanırım... eminim onu kucağıma aldığımda herşeyi unutacağım

yav bu kadınların çilesi nedir böle
eşim hoplaya zıplaya dolanırken ben aman çocuğa bişey olmasın diye hareketlerimi on kere düşünüp öle yapıyorum bide şu doğum korkusu olmasaaaaa

Back