Walla şekerler, ben korkmıyordum da, sizleri böyle okuyunca bir telaş sarıyor beni de....
ben de şimdi 36.haftadayım. az kaldı yani, özellikle loğusalıkta raghat edeyim diye normal doğum istiyorum. dikiş atsalar bile 1-2 günde toparlanıyorsun. bir de eşime sıkı sıkı tembihledim, bak dedim loğusalıkta hormon düşüşü oluyor, beni oyalan lazım, bana mesela her gün çiçek getir, güzel sözler söyle, çikolatalar al, bebekle ilgilendiğin kadar benimle de ilgilen, böyle anlaştık. Umarım depresyona girmem :)))
Bir de eşim akrabaları yönlendirecek. Anneler de çok fazla bizi sıkboğaz etmesin istiyorum. Ayrıca mutfağa içecek barı açacağız ona karar verdik. herşey ortada olsun, herkes istediği içeceği alsın veya yapsın, bizden kimse hizmet beklemesin. benim bebekle, çevremdekiler de benimle ilgilenmeleri gerekiyor, misafirlerimiz de anlayışla karşılarlar umarım.
Ha bir de dondurucuyuya hazır yemekler doldurmaya başlıyorum. Yemek sorunu aza indirmek lazım, ilk günlerde onlardan bol bol yararlanırız.
Sonuçta annem ve kayınvaliden yemek yapmakla değil, benim moralimi düzgün tutmakla ilgilensin, ben de bebekle ilgileneyim ...ne şımarık ama öyle yapmak lazım bence..:lepi: