dogumdan çok korkuyorumm destege ihtiyacım var:(

birazda olsa rahatladım çok sagolun vereliniortak peki bu nişan nasıl bişey ya çokmu cahilim ne ?

ılk doğumun olduğu için endişelenmen çok doğal her kadın yaşar bu durumu...
Her kadının vücut yapısı farklı olduğu için farklı doğum hikayeleri dinlersin kiminin doğumu zor olur kiminin kolay, onun için hiç kimsenin etkisi altında kalma bir şekilde doğumunu yapacaksın...
Aklına takılanları da kendi doktorunla paylaş, zaten acılarını sancılarını endişelerini bebeğini kucağına aldığında hatılamayacaksın bile mutluluklar dilerim

Allahim bizlere de senin gibi kolay bir dogum nasip etsin insAllah. :Saruboceq:

canim insallah benim gibi dogumun kolay olur hersey toplamda 2 saatte oldu korkulcak birsey yok.bir nefeste kurtulman dilegiylee.

BENDE herkes kimi senin gibi korkuyorum... korkanlardan ve akıllanmayanlardanım..ilkinde ne olduğunu bilmediğim için korkmadım 2.oldu korktum ama geçti daha doğurmam deyip 3. bebeğini bekleyenlerdenim... hem korkar hemde çatır çatır doğururum ))))))) korkma herşey anlık gelip geçiyor doktorlar korksun onların işi zor zemuszemus

Herbünye farklı olduğundan "benim doğumum kolay geçenlerden olacak"diye şartlandırın kendinizi.Moral çok önemli çünkü.Hep kolay doğum hikayelerini dinleyip kendinize moral verin.Bebeğinizde mutlu olursa anneciğini üzmeden çabucak doğar inş:) Normal doğumda salgılanan hormonlar bebekle annenin bağını güçlendiriyor.Meleğini kucağına alıp herşeyi unuttuğun anı yaşamak herşeye değer arkadaşlar..

doguma 3hafta kaldı ve ben geceleri korkudan uyuyamıyorum gözümü kapadıgımda dogum aklıma geliyor çokmu zor dogum lütfen yardım edineyvahedigeldismile

merhaba, öncelikle hayırlı olsun, zaten çok az kalmış doğuma kendini boş yere sıkıntıya sokma, rahatlamaya çalış, kalan günlerini güzel geçir, bol bol dinlen ve uyu. çok ihtiyacın olacak Ve de hiçte korkma,sonra kendine korktuğun için kızarsın. bende eylül annesiyim arada gel bizim topiğe bak korkudan eser kalıyomua.s.

birazda olsa rahatladım çok sagolun vereliniortak peki bu nişan nasıl bişey ya çokmu cahilim ne ?
canım rahatlamana sevindim ne kadar rahat ve deyim yerindeyse gamsız olursan o kadar rahat doğum yaparsın
nişan benim açık kırmızı pembemsi bir damla pütürlü gibi bir kandı kasıklarımda da baskı hissediyordum sabaha kadar da ara ara kanamam oldu

Allahim bizlere de senin gibi kolay bir dogum nasip etsin insAllah. :Saruboceq:
amin canım inşallah

ben de aynı şeyi yapacağım niyetim ikinci:)))

yardımcı oldugunuz için çok tşkederim bu arada zeytin yag dogumu kolaylaştırıyomuş bi bilginiz varmı acaba ?

canım ben de duymuştum ama onunla bir alakası olduğunu sanmıyorum bir de çok hassas bir bölge eğer mikrop kaparsan iltihap olur ve bebeğin hayatı tehlikeye girer ben sadece fatma anamızın eli diye bir ot biliyorum doğuma giderken sancılar başlayınca annem o otu suya koydu evden öyle çıktık eve döndüğümüzde o ot çok güzel açılmıştı ot açıldıkça sancının sıklaşacağı ve açılmanın da çok olacağına inanılıyor ne kadar doğru bilmem ama ben kolayca doğurdum

bende 3 aylık bebeğimin kalp atışları durunca kürtaj oldum.daha sonra yeniden hamile kaldım ve şuan 6.5 aylık bir kızım var.dünyalar tatlısı.normal doğum yaptım.kesinlikle öneriyorum.sancısı biraz zor kolay diyemem.ama doğum anı çok kolay.masadan hiç korkma yani.sancının da son 10 dakikası zorluyor.ama o an için değer.olayları akışına bırak hiç düşünme.iş başa düşünce her iş hallediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…