cnm ben 4 kasımda normal doğum yaptım inan ki korkacak hiçbir şey yok ben hamileliğim boyunca sürekli çok kolay doğurucam dedim öyle de oldu doğum hikayelerinde doğum öyküm mücizem diye yazdım onu mutlaka oku moral bulacaksın
özellikle doğum denince sancılardan korkuluyor benim nişanım gece geldi sabaha kadar evdeydim eşim de annem de uyudu ben evde gezindim doğumun evrelerini okudum sabah 9da dr çağırmıştı 8de suyum geldi 1 saat yol gittik o yolun son anlarında artık sancı değil ama kasıklarımda müthiş bir baskı hissettim ve ıkınma isteğim oldu zor zaptettim kendimi. hast.ye gidince hemen dr muayene etti apar topar giydirdiler beni ve doğumhaneye gittim içinde ağrı kesici olan serum bağladılar dr geldi sonra kendimi dr a bıraktım o ve ebeler ne derse onu yaptım bi yandan dr ve ebelerle muhabbet ettim hiç bağırmadan nazlanmadan doğurdum bebek doğunca zaten senin işin bitiyor bacağıma bir iğne yapıldı sonra dikiş için yapılan iğneyi hiç hissetmedim bile dikişleri de çok az hissettim bu kadar cnm uyanıktm hep epidural almadım alamadım son anda gitmiştim çünkü direk odama çiıkıp bebeği emzirdim sütüm hemen geldi hemen ayağa kalkıp tuvalete gittim yürüdüm
dikişler de acımıyor sadece rahatsızlık veriyor dr onu da beş gün sonra alıverdi sonra ne ağrı ne sızı.
umarım sen de rahatça doğurursun cnm
kendine güven
ve doktora bırak gerisi geliyor zaten
umarım çok uzun olmamıştır
cnm ben 4 kasımda normal doğum yaptım inan ki korkacak hiçbir şey yok ben hamileliğim boyunca sürekli çok kolay doğurucam dedim öyle de oldu doğum hikayelerinde doğum öyküm mücizem diye yazdım onu mutlaka oku moral bulacaksın
özellikle doğum denince sancılardan korkuluyor benim nişanım gece geldi sabaha kadar evdeydim eşim de annem de uyudu ben evde gezindim doğumun evrelerini okudum sabah 9da dr çağırmıştı 8de suyum geldi 1 saat yol gittik o yolun son anlarında artık sancı değil ama kasıklarımda müthiş bir baskı hissettim ve ıkınma isteğim oldu zor zaptettim kendimi. hast.ye gidince hemen dr muayene etti apar topar giydirdiler beni ve doğumhaneye gittim içinde ağrı kesici olan serum bağladılar dr geldi sonra kendimi dr a bıraktım o ve ebeler ne derse onu yaptım bi yandan dr ve ebelerle muhabbet ettim hiç bağırmadan nazlanmadan doğurdum bebek doğunca zaten senin işin bitiyor bacağıma bir iğne yapıldı sonra dikiş için yapılan iğneyi hiç hissetmedim bile dikişleri de çok az hissettim bu kadar cnm uyanıktm hep epidural almadım alamadım son anda gitmiştim çünkü direk odama çiıkıp bebeği emzirdim sütüm hemen geldi hemen ayağa kalkıp tuvalete gittim yürüdüm
dikişler de acımıyor sadece rahatsızlık veriyor dr onu da beş gün sonra alıverdi sonra ne ağrı ne sızı.
umarım sen de rahatça doğurursun cnm
kendine güven
ve doktora bırak gerisi geliyor zaten
umarım çok uzun olmamıştır
Allahim bizlere de senin gibi kolay bir dogum nasip etsin insAllah. :Saruboceq:
canim insallah benim gibi dogumun kolay olur hersey toplamda 2 saatte oldu korkulcak birsey yok.bir nefeste kurtulman dilegiylee.
doguma 3hafta kaldı ve ben geceleri korkudan uyuyamıyorum gözümü kapadıgımda dogum aklıma geliyor çokmu zor dogum lütfen yardım edineyvahedigeldismile
canım rahatlamana sevindim ne kadar rahat ve deyim yerindeyse gamsız olursan o kadar rahat doğum yaparsınbirazda olsa rahatladım çok sagolun vereliniortak peki bu nişan nasıl bişey ya çokmu cahilim ne ?
amin canım inşallahAllahim bizlere de senin gibi kolay bir dogum nasip etsin insAllah. :Saruboceq:
BENDE herkes kimi senin gibi korkuyorum... korkanlardan ve akıllanmayanlardanım..ilkinde ne olduğunu bilmediğim için korkmadım 2.oldu korktum ama geçti daha doğurmam deyip 3. bebeğini bekleyenlerdenim... hem korkar hemde çatır çatır doğururum ))))))) korkma herşey anlık gelip geçiyor doktorlar korksun onların işi zor zemuszemus
bebegim dünyaya geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?