4,5 ay önce sezeryanla doğum yaptım..son gece birazcık korkum oldu o kadar..
hastanede tüm sevdiklerim en başta eşim elimi tutarak uğurladı beni ameliyathaneye
ameliyathaneye girince doktorum hep yanımdaydı..
bana hadi uyuyorsun dedi ve uyudum :)
bir uyandımki '' hadi kalk bebeğin ağlıyo'' dediler ve kucağıma bir bebek koydular
böylece odama geldim..herşey çok güzeldi..
hatta doktoruma doğum buysa her sene bir tane doğururum dedim :)
bunu kısaca anlattım belki rahatlamana yardımcı olur diye..
korkulacak hiçbişey yok inanki,doğumdan sonra bebeğini ve eşinin gözlerindeki mutluluğu düşün canım..
herşey yolunca gidecektir olumlu düşün rahat ol..
şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah
oooo böyle korkarsan olmaz ki ama bebişide strese sokarsın.inan ki korkulacak hiçbişey yok.ben 20 dakkada doğurdum.normal doüum oldu ve gerçketen çok kolay oldu tabi canın yanacak ama o anı yaşamak herşeye değer.
korkutmak gibi olmasın ama bence sen doğum sonrasından kork.uykusuz,yorgun geceler seni bekliyor.şimdi uyu uyuyabildiğin kadar,nasılsa sonrasında uyuyamayacaksın.hadi hayırlısıyla,sağlıkla al bebiş kucağına inşallah.kaydirigubbakcemile3
oooo böyle korkarsan olmaz ki ama bebişide strese sokarsın.inan ki korkulacak hiçbişey yok.ben 20 dakkada doğurdum.normal doüum oldu ve gerçketen çok kolay oldu tabi canın yanacak ama o anı yaşamak herşeye değer.
korkutmak gibi olmasın ama bence sen doğum sonrasından kork.uykusuz,yorgun geceler seni bekliyor.şimdi uyu uyuyabildiğin kadar,nasılsa sonrasında uyuyamayacaksın.hadi hayırlısıyla,sağlıkla al bebiş kucağına inşallah.kaydirigubbakcemile3
çok teşekkürediyorum sizlere peki normal dogumla ilgili bilgi verebilirmisiniz bana ben normal dogum düşünüyorum ve daha önce bi düşük yaptım o yüzden korkuyorum?
ha bu arada taha0203 e katılıyorum ben emzirirken çok acı çektm hiçbir çare işe yaramadı göğüslrim nerdeyse kopacaktı ve şunu dedim doğum değil ama emzirmek çok zormuş:))))
evet katılıyorum çokkkk zor çok çektim ve şimdi bebem emmiyo daha 2.5 aylıkmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?