Doğumdan beri 5 aydır başım dönüyor. Nedeeeen???

emihar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
186
41
318
Samsun
arkadaşlar kızım 5 buçuk aylık, sezeryanla doğum yaptım.ne hamileliğimde ne doğum sonrası kansızlık yaşamadım.genede kan hapımı uzun süre kullandım doğum sonrası sanırım 1 ay kadar.doğumdan bikaç gün sonra başım dönüyodu kalkınca o zaman için normaldi, sonra devam etti. ara ara dönmüyo aslında,sonra gene ara ara öğleden sonra yada akşamları dönüyo.düşecek kadar değil şuan az az ama genede yaşam kalitemi düşüren bişey. çalışıyorum bebek ve ev ve çalışmak zor tabi,ama eşim yardımcı oluyo çoğu zaman yemekte yapıyo temizlikte yapmış oluyo gittiğimde.bebeğim çok uslu maşallah baştan beri.geceleri çok uyandığı oluyo ama genelde 2 kere kalkıyorum geceleri.yani anlayamıyorum bu baş dönmesi neden.özel hastaneye gittim sırf bu baş dönmesi için herşey normal çıktı ekg kan tansiyon,kulağımda da sorun yok.stres yaşıyorum herkes kadar kaynanamın çocukla ilgili her yorumu sinir bozucu herşeye karışması vs.ama bundan değildir. sanki emzirmek enerjimi azaltıyo gibi ben öyle bi ihtimali düşünüyorum. ama burda öyle bi lorum okumadım sizlerde varmı böyle bişi? enerjim azalıyosa diye yiyorum aç kalmamaya çalışıyorum ama değişmiyo bişey. fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…