dogumdamdan sonra levatronu birakan var mi

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Hamileyken tsh yuksek cikti levatrona basladim dogumdan sonra doktora danismadan biraktım .

Tiroit öyle şakaya gelecek bir hastalık değil.
Çok yada hiç çalışmaması ciddi şeylere sebep olabilir.
Kafaniza gore birakamazsin hormon testleri yapıldıktan sonra buna ancak doktor karar verebilir.

Doktora sormadan neden birakiyorsunuz? Sutunuz etkilenir. Adet dongunuz ne durumda? Normal seyrinde devam ediyor mu?

Hamileyken tsh yuksek cikti levatrona basladim dogumdan sonra doktora danismadan biraktım .
Tiroid ilaçları ömür boyu kullanılan ilaçlardır bırakılmaz.Ben de kullanıyorum yıllardır.Ayırca sütünüz bile azalabilir.

Ben varım simdi sen yazinca aklima geldi doktoru aradim hemen düşmüştür sanırım ama yine yarin gelin bi kan tahlili yapalım dedi gidicem

Ben hamileyken tiroid sorunu yaşamıştım normallde tiroid sorunum yok ama hamileyken çıkıyo hatta iki hamileliğimdede çıktı doğumdan sonra kan tahlili verdim .

Hormonlarımın normale döndüğünü artık kullanmana gerek olmadığını söyledi doktorum ben bıraktım yani ama kafama göre değil.

Benımde gebelıkte bu sorunum cıktı, dogumdan 20 gun sonra test yapıldı ve hamılelıge baglı oldugu anlasıldı ve o sekılde bıraktım

benimde hamilelige bagli tsh yukselmisti ebe bir ay bekle sonra tahlil yaptir dedi..dogum yapali yirmi gun oldu az once tahlil sonuclarini aldim 1.85 cikti ilaca gerek yok dedi doktor

Back