• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogumda gecelikmi;pijamamı

Valla ben o anne geceliklerinden nefret ettiğim için 2 spor ip askılı gecelik ve kapri pantolonlu düşük kollu 2 pijama takımı götürdüm hastaneye. doğumdan çıkınca geceliğimi giydim.ertesi gün ise kaprili pijamamı.valla normalde neyle rahat ediyorsanız onu giyin.ilk gün yürüyene kadar pijama zor olabilir gerçi,yürütüyorlar ya ondan sonrası kolay bence
opuyorumnanaktan

selamlar ben doğum yapalı 31 gun oldu .
doğumdan çıknca ilkin bişi giydirmediler 6saat geçtikten sonra gecelik giydim çok rahat oldukanaman olduğu için pedini değiştirmeye hasta bakıcılar geliyor ve ilk baslarda camasır giyemiyorsun zaten ben gecelik giydim 2 gun hastanede kaldım . eve geldiğimde pijama esofmanla daha rahat ettim ettim ama gecelik ve pijama alırken dikkat et önden dü
ğmeli olsun ...

kızlar hiç bişey için kendinizi sıkmayın.yok o lazım yok bu lazım.1.5 ay önce normal doğm yaptm.gecelik şart deniliyordu ama ben pijama takımı giydim.hiç sorun olmadı.gayet rahattı.elinizde ne varsa onu kullanın.

hastane giysi veriyoe burada oda gecelik gibi zaten cunku surekli kontrol oluyo cnm pijamani evde giyersin

Back