E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
a.s.arkadaşlarrrr doğum zamanı yaklaştıkça bende hem heyecan arttı hem de korku. ben doğumda eşimin yanımda olmasını, elimi tutmasını istiyorum. sizler ne düşünüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne Güzel Benim Eşimde Istese Bende Sokarim Benim Için Sorun Değil Sonuçta çok Kutsal Bişey Gerçekleştiriyoruz Ama Afedersin Ama Ben Sonra Senle Yatamamki Diyor Bende Boşarim Seni Diyorum Sanki Boşasan Başkasiyla Olabilirim Erkeklik Hayatim Biter Diyor Deli Kocam Benim Tercih Meselesi Tabi Kizamiyorum Ama Eşimin Götürüp Hep Yanimda Hissetmeyi Isterim Yani Ben Doğumdayken Onun Dişarda Hemen Olmasini Isterim çok Korkuyorum Gündüz Doğum Yapicam Diye Eşim Gündüz çok Yoğun Sürekli Gezmek Işi Ben Dükkandayim O Dişarlarda O Yanimda Olamicak Diye çok Korkuyorum
sende haklısın arkadaşım. inşallah eşinle gidersin hastaneye hep yanında olur. korkma korktuğun şey olur... bence bebeğim babasını bekliycek biz birlikte gidicez de kendine sürekli. allah onun zamanını ayarlar ...
kezbancım cahıllıme ver canım dogum fotografcılıgı nasıl oluyor kız
ben eğer normal doğum yapar ise eşim yanımda olmayı çok istiyor, her ne kadar bebeği ben taşısamda,benle beraber birçok sıkıntımı beraber yaşıyor, kusarken, yürürken, yorgunluğumda, kabuslarımda hep yanımda, tabii sonunda en beklenen, en güzel an, bebeğimizin Dünyaya gözlerini açacağı anı benimle beraber yaşamayı arzuluyor ...
Bu arada Doğum Fotoğrafcısı olayı için netten de arttırabilirsiniz, 1 tanesini çok beğendim, 500 Ytl'den falan başlıyor, bakalım araştırıyorum, daha uygun fiyata bulmayı umuyorum http://www.dogumfotograflari.com/
benim Doğum yapacağım hastaneninde Anlaşmalı Fotografcısı var ama o da aşağı bir Fiyat vermedi. bu konuda daha detaylı araştırma yapmış arkadaşlar varmı acab a??
kesinlikle olmalı diyorum, çünkü bu anı 1 kez yaşıyoruz değilmi Anneler ....
sana katılıyorum arkadaşım bence de kesinlikle bebişlerimin dünyaya gözünü açtığı ilk anlar böyle güzel karelerde yaşatılmalı.onlara da çok güzel bir hatıra bırakmış oluruz...
inşallah planladığımız gibi olur herşey.