Doğumda Bebekte Meydana Gelen Köprücük Kemik Kırıkları

Elifece20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
455
465
103
35
Allah rızası için bizim için dua edin.normal doğumda bebeğimde köprücük kemiği kırığı meydana geldi.boyle birşey duyan eden varsa bilgi verebilir mi.doktor 10 gün içinde kendiliğinden iyileşir dedi.ama İçim gene de rahat değil.rabbim herkesin yawrusuna şifa versin inşallah

Benim yegenimin koprucuk kemigi kirilmisti dogumda. Ama doktorlar anlamadi, biz de hic anlamadik. Yavrucak ozellikle memede cildirircasina agliyordu. Demek ki o pozisyon canini daha cok yakiyordu. Aglamalarini hep yenidogan aglamasina yordular. 2 aylik oldugunda ablam koprucuk kemiginde findik buyuklugunde bir yukselti farketti ve doktora goturdu. Dogumda olusan bir kirigin kendiliginden kaynarken olusturdugu bir yukselti, zamanla gecer bu da demis.

Yegenim su an 17 yasinda. O kirikla ilgili hiiic bir sorun yasamadi sukurler olsun.

Allah razı olsun rabbim tüm dualarınızı kabul etsin.insallah bizim de geçer iyi olur hemen kuzumuz.yiyeninizde fındık büyüklüğünde yükselti kayboldu mu hala gözle fark ediliyor mu.bi de neye dikkat etmeliyiz bi bilginiz var mi.

Evet o yukselti kayboldu tamamen. Gozle gorulur hicbir sey yok su an. Neye dikkat edilir inanin hic bilmiyorum, cunku biz iyilestikten sonra ogrendik. Annesinde damar tikanikligi olustu yataga bagimliydi 3 ay. O donemde kirik kemikle kucaktan kucaga gezdi yavrucak, ona ragmen sorunsuz iyilesti dusunun. Siz simdi uzerine titriyorsunuzdur, hicbir sorun olmaz Allahin izniyle. Siz bol bol cok kisik ateste en az 8 saat pismis koyun kemik suyu tuketin. Yemeklerinize kuyruk yagi koyun. Bebek nasil tutulmali gibi onerileri doktorunuz verseymis keske, benim hic bilgim yok.

Duaniz da bana ne kadar iyi geldi anlatamam, ailecek zor zamanlardan geciyoruz. Rabbim dualarimizdan hayirli olanlari kabul buyursun. Miniciginize acil sifalar dilerim.

Oyy kuzum. Gelmiş geçmiş olsun, inşallah iyileşir hemen

Allah sizden razı olsun.sizin söylediklerinizde bana o kadar iyi geldiki.dualarima mutlaka sizi ve ailenizi de ekleyeceğim.rabbim inşallah tez zamanda selamete erdirsin..

Geçmiş olsun yeni soğanda iyileşme çok hızlıdır. Köprücük kemiği kırıklarımda genelde özel bir tedavi olmaz (hareketli bir çocuk olsaydı kol sabitleyici kullanmanız önerilirdi ama yeni doğana gerek yok) sağlık çalışanıyım. Rahat olabilirsiniz. Siz bol bol ilik çorbası için bebeğinizde şifalansın.

Allah razı olsun.. inşallah bir an önce iyileşir.ben de bol bol tüketeyim ilik suyunu inşallah

Çok sağolun.allah razı olsun.insallah bir an önce iyileşir.rabbim herkesin bebeğine kendine ailesine şifa versin..ilik çorbası da içeyim şifa olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…