Bebek Beslenmesi doğumda bebek kakasını yutarsa ne olur?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

torpugul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
21
0
86
Şanlıurfa
kızlar benim kızım doğumda kakasını yutmuştu sonra midesi yıkandı oksijen verildi kendine geldi. kakasını yutması ona zarar vermişmidir?

enfeksiyon riski olduğunu biliyorumki zaten hastanedne çıkamdan bunun önlemini alırlar..dert etme geçmiş olsun.

ablamın kızıda yutmuştu hemşireler temizlemişti.şuan bişeyi yok çok şükür
ama tabi muayeneden geçiyor bebek bişey olsa söylerlerdi

benim kızım 3,5 aylık.doğumda kakasını yaptı ve yemişti.kalp atışları normal old için normal doğumu bekledik.şu an çok şükür kızım da bir problem yok.zaten yenidoğan bakımı yapılıyor hastaneden çıkmadan.telaş edilecek birşey yok.

canım bunu bize değil doktora sor, morakini bozmak istemem ama benim akrabamın çocuğuda yutmuştu şimdi özürlü ama başka bir nedenide olabilir, doktoruna endişelerinden bahset seni rahatlatıcaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…