Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum görünürde bi problem yok gibi ama baş parmağını avuc icine alıp sıkıyor bazen bu beni korkutuyor. 1.5 aylık göz teması yok gülme yok. Bu şekilde yani sorun var mı yok mu bilemiyorum da çok mutsuzumŞİmdi nasıl peki bebeğiniz? Herhangi sıkıntılı bir durumu var mı?
Sıkmayın canınızı doktor bir sorun görmüyorsa sorun yoktur. İki üç doktora da gösterin yine de. Bildiğim çok var da öyle kordon dolanmış Doğumda diye o yüzden bebekte bi sıkıntı var mı diye sordum. Allah bağışlasın arkadaşımın kordon düğümlenmiş daha anne karnındayken tabi doktorların bunu saptaması mümkün değilmiş Doğumda ortaya çıkmış. Bebeği şu an maşallah 6 aylık oldu o durumda bile bi sıkıntı olmadı yani. Allah’ın izniyle sizin bebeğinizin de bişeyi yoktur yani. Doktorların söylediği olumsuz bir durum var mı ki?Bilmiyorum görünürde bi problem yok gibi ama baş parmağını avuc icine alıp sıkıyor bazen bu beni korkutuyor. 1.5 aylık göz teması yok gülme yok. Bu şekilde yani sorun var mı yok mu bilemiyorum da çok mutsuzum
Çok sağolun inşallah hiçbi sıkıntısı yoktur yavrumun Doğumdan sonra iki saat bebeğe oksijen desteği yapmışlar doğunca hızlı nefes alıp veriyomuş diye. Doğum doktoru çok rahattı çocuk doktoru da bi problem yok dedi ama yine de benim icim rahat etmiyor gözlerinden kaçan bir şeyler var gibi hissediyorumSıkmayın canınızı doktor bir sorun görmüyorsa sorun yoktur. İki üç doktora da gösterin yine de. Bildiğim çok var da öyle kordon dolanmış Doğumda diye o yüzden bebekte bi sıkıntı var mı diye sordum. Allah bağışlasın arkadaşımın kordon düğümlenmiş daha anne karnındayken tabi doktorların bunu saptaması mümkün değilmiş Doğumda ortaya çıkmış. Bebeği şu an maşallah 6 aylık oldu o durumda bile bi sıkıntı olmadı yani. Allah’ın izniyle sizin bebeğinizin de bişeyi yoktur yani. Doktorların söylediği olumsuz bir durum var mı ki?
Ya annelik içgüdüsü işte siz içinizi rahat ettirmek için bi iki doktora daha gösterin. Sorun olacağını zannetmiyorum ya bu tarz durum çok fazla çünkü. İşte maksat iç rahatlığı götürün başka doktora da gönlünüzü de ferah tutunÇok sağolun inşallah hiçbi sıkıntısı yoktur yavrumun Doğumdan sonra iki saat bebeğe oksijen desteği yapmışlar doğunca hızlı nefes alıp veriyomuş diye. Doğum doktoru çok rahattı çocuk doktoru da bi problem yok dedi ama yine de benim icim rahat etmiyor gözlerinden kaçan bir şeyler var gibi hissediyorum
Parmağını sıkması niye sizi korkutuyor? Gayet sıradan farketmeden yaptığı bir hareket bu. 1.5 aylık bebek gülmezki zaten daha çok küçük. Doğum kaynaklı bir sorun olsaydı daha o an doktorlar farkeder ve gerekeni yapardı. Sağ Salim doğmuş ve hiçbir sorun yokmuş ki şuan evinde büyüyor bebeğiniz. Sorun olsa bu bebek hiçmi doktora gitmedi şimdiye kadar çoktan doktorlar söylerdi. Niye mutsuz olduğunuzu hiç anlamadımBilmiyorum görünürde bi problem yok gibi ama baş parmağını avuc icine alıp sıkıyor bazen bu beni korkutuyor. 1.5 aylık göz teması yok gülme yok. Bu şekilde yani sorun var mı yok mu bilemiyorum da çok mutsuzum
İnşallah söylediğiniz gibidir ben gerçekten paranoyak oldum. Baş parmak avuc icine alması kötü bi hastalık belirtisiymiş o yüzden çok korkuyorum inşallah sadece geçici bir huydur hiçbi rahatsızlığı yoktur çocuğumunParmağını sıkması niye sizi korkutuyor? Gayet sıradan farketmeden yaptığı bir hareket bu. 1.5 aylık bebek gülmezki zaten daha çok küçük. Doğum kaynaklı bir sorun olsaydı daha o an doktorlar farkeder ve gerekeni yapardı. Sağ Salim doğmuş ve hiçbir sorun yokmuş ki şuan evinde büyüyor bebeğiniz. Sorun olsa bu bebek hiçmi doktora gitmedi şimdiye kadar çoktan doktorlar söylerdi. Niye mutsuz olduğunuzu hiç anlamadım
Benim oglum da basparmagini avuc icine alırdı. Niye boyle yapiyor ki derdim. Dr normal derdi. Kordon dolanmasi bizde de vardi. Yakinda gülümser :))İnşallah söylediğiniz gibidir ben gerçekten paranoyak oldum. Baş parmak avuc icine alması kötü bi hastalık belirtisiymiş o yüzden çok korkuyorum inşallah sadece geçici bir huydur hiçbi rahatsızlığı yoktur çocuğumun
İlk kez sizden duydum, siz nereden öğrendiniz bu bilgiyi, inandığınıza göre tıbbi bir bilgi herhalde…..benim oğlum hep yapardı öyle, Allah bağışlasın 7 yaşında olduİnşallah söylediğiniz gibidir ben gerçekten paranoyak oldum. Baş parmak avuc icine alması kötü bi hastalık belirtisiymiş o yüzden çok korkuyorum inşallah sadece geçici bir huydur hiçbi rahatsızlığı yoktur çocuğumun
O zaman baska bir doktora daha goturun. Ama doktorlar sorun yok diyorlarsa yoktur. Ayrica kordon dolanmasi cok sik rastlsnan bir durum, cevremde birden cok arkadasimin basina geldi, cok sukur hepsinin de cocugu saglikliÇok sağolun inşallah hiçbi sıkıntısı yoktur yavrumun Doğumdan sonra iki saat bebeğe oksijen desteği yapmışlar doğunca hızlı nefes alıp veriyomuş diye. Doğum doktoru çok rahattı çocuk doktoru da bi problem yok dedi ama yine de benim icim rahat etmiyor gözlerinden kaçan bir şeyler var gibi hissediyorum
Benim bebeğim yeni 3 aylık oldu baş parmağını yeni yeni açıyor. Bu gayet normal bir durum. Gülmek için de çok erken. Sizi iyi anlıyorum benim de anne karnında ense kalınlığı vardı ayrıca doğduktan sonra yoğunbakımda yattı sonra hep bi sorun aradım her doktora gittiğimde bunu söylüyordum en sonunda doktor unut artık bitti gitti bebeğin oldukça sağlıklı dedi. Bebeğimi dikkatli gözlüyorum ama artık her hareketinde sorun aramıyorum bence siz de rahatlayın doktor bişi olsa söylerdi.Bilmiyorum görünürde bi problem yok gibi ama baş parmağını avuc icine alıp sıkıyor bazen bu beni korkutuyor. 1.5 aylık göz teması yok gülme yok. Bu şekilde yani sorun var mı yok mu bilemiyorum da çok mutsuzum