P perikadin Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2022 21 8 23 Ocak 2024 Konu Sahibi perikadin #1 hanımlar merhaba 36+3 haftadayız iki gündür çok şiddetli bel ağrısı ve adet olcakmış gibi ağrılar yaşıyorum karnımda kasılmalar oluyor ama bazen bebek tekmeleri ile karışıyor bende sizce doğum kanalına giriyor olabilir mi
hanımlar merhaba 36+3 haftadayız iki gündür çok şiddetli bel ağrısı ve adet olcakmış gibi ağrılar yaşıyorum karnımda kasılmalar oluyor ama bazen bebek tekmeleri ile karışıyor bende sizce doğum kanalına giriyor olabilir mi
cokbilmiss Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Aralık 2020 235 150 23 Ocak 2024 Konu Sahibi perikadin #2 Her şey olabilir bilemeyiz vakti gelmiş neredeyse, şükür çok erken değil. Sağlıkla gelsin.
P perikadin Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2022 21 8 23 Ocak 2024 Konu Sahibi perikadin #3 cokbilmiss .!.: Her şey olabilir bilemeyiz vakti gelmiş neredeyse, şükür çok erken değil. Sağlıkla gelsin. Genişletmek için tıkla... cokbilmiss .!.: Her şey olabilir bilemeyiz vakti gelmiş neredeyse, şükür çok erken değil. Sağlıkla gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederiz inşallah sağlıkla gelsin çok heyecanlanıyorum
cokbilmiss .!.: Her şey olabilir bilemeyiz vakti gelmiş neredeyse, şükür çok erken değil. Sağlıkla gelsin. Genişletmek için tıkla... cokbilmiss .!.: Her şey olabilir bilemeyiz vakti gelmiş neredeyse, şükür çok erken değil. Sağlıkla gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederiz inşallah sağlıkla gelsin çok heyecanlanıyorum