Kızlar doğuma kaç gününüz kaldı kaç haftalık oldunuz 38. Haftaya girdim ilk gebeliğim biraz heyecanlıyım bugüne kadar zaman ne güzel geçiyordu sanki zaman durdu
Ay sağlıcakla gecsede ben de bı an önce o evreye gelsem doğumdan değilde süreçten korkar oldum bı sağlıkla büyüse de dogursam daha 9.haftadayim sizler sağlıkla kolaylıkla kavusun inşallah
Ay sağlıcakla gecsede ben de bı an önce o evreye gelsem doğumdan değilde süreçten korkar oldum bı sağlıkla büyüse de dogursam daha 9.haftadayim sizler sağlıkla kolaylıkla kavusun inşallah
Ben gebelik evresini de çok severdim bı oğlum var da üzerine düşük düşük düşük şimdi süreç biraz huzursuz geçiyor işte, yoksa her anı ayrı güzel tatlı telasliydi gebeliğin, sonra doğum, ben doğumu da sevmiştim, inşallah nasip olur yine sağlıkla doğum yaklaştıkça tansiyonum yukselirdi doktor korkma derdi ama zerre korkum yoktu heyecanlıydım, acayip heyecanlı, kavuşmak için telaşlı, sizin adınıza öyle sevindim ki dua edeceğim süreciniz çok güzel ilerler inşallah