Doğuma ne kadar kaldı hanımlar

nessrrin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
131
64
29
Kızlar doğuma kaç gününüz kaldı kaç haftalık oldunuz 38. Haftaya girdim ilk gebeliğim biraz heyecanlıyım bugüne kadar zaman ne güzel geçiyordu sanki zaman durdu

Ay sağlıcakla gecsede ben de bı an önce o evreye gelsem doğumdan değilde süreçten korkar oldum bı sağlıkla büyüse de dogursam daha 9.haftadayim sizler sağlıkla kolaylıkla kavusun inşallah
Perşembe gün alıcam ben de doktordan, bana da zaman geçmiyor sanki 9 ay çat diye geçti son 1-2 hafta darlandım

Ay sağlıcakla gecsede ben de bı an önce o evreye gelsem doğumdan değilde süreçten korkar oldum bı sağlıkla büyüse de dogursam daha 9.haftadayim sizler sağlıkla kolaylıkla kavusun inşallah
Zorlu yerleri de oldu ama güzeldi ya, çok güzel geçirin siz de inşallah bu zamanları

Zorlu yerleri de oldu ama güzeldi ya, çok güzel geçirin siz de inşallah bu zamanları
Ben gebelik evresini de çok severdim bı oğlum var da üzerine düşük düşük düşük şimdi süreç biraz huzursuz geçiyor işte, yoksa her anı ayrı güzel tatlı telasliydi gebeliğin, sonra doğum, ben doğumu da sevmiştim, inşallah nasip olur yine sağlıkla doğum yaklaştıkça tansiyonum yukselirdi doktor korkma derdi ama zerre korkum yoktu heyecanlıydım, acayip heyecanlı, kavuşmak için telaşlı, sizin adınıza öyle sevindim ki dua edeceğim süreciniz çok güzel ilerler inşallah

En çok stres yapılan haftalar sağlıkla atlatın inşallah ilk zamanlarda korktuğum kadar hayatım da hiçbir şeyden korkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…