• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğuma girerken yanınızda kimler vardı

benim sadece eşim vardı ne güzel işte herkes yanın da olacak ailem uzakta olduğu için o gece yola cıkabildi ve sabahında yanımdaydı.. kayınvalidemlerse saolsunlar gelmediler:((((((((((

benimde herkes yanımdaydı çokta iyi oldu kendimi yalnız hissetmedim güzel bi duyguydu ayıldığımda herkes benim başımdaydı

eşim,annem,ablam,k.validem vardı.doğumdan çıkınca bi kaç kişi daha gelmişti ama hatırlamıyorumakannehir

ay ne güzel yarın bebiş kucakta inş.
hayırlı olsun
galiba benimde kalabalık olcak herkez bende gelicem bende gelicem diyip duruyo

ben daha doğurmam diye gitmiştim..o yüzden yanımda abim ve eşim vardıkaydirigubbakcemile5

bende gurbetteyim burda esim ve cocuklarimla yalniziz ama dogum icin annem türkiyden gelmisti ve dogumuma ikiside girdi annem belime masaj yaparken esimde ellerimi tutarken dogurdum :)

şimdi saymaya başlıyorum....eşim.teyzem ,teyzemin iki kızı,annem,kayınvalide,babam,kayınpeder,anane,yenge,yengemin kızı,2 dayı,1 dayı oğlu,1 teyze oğlu,annemin dayısının 2 kızı,eltim,kaynım,eşimin halası,eşimin amcası ve karısı.2 yakın arkadaşım.acaba unuttuğum varrrmııı....hee bide benim oğlum mart doğumlu.o dönem belediye seçimleri vardı ya.2 belediye başkan adayıda gelmişti.malum bir oy bi oydur.bunlar doğumhane kapısında olanlar.doğumda yanıma kameraya çekmek için eltim girdi.eşimin girmesini çok istedim ama malesef onu kan tutuyor..

benim annem,kayınvalıdem,eltim,eşim,eşimin abısı vardı..gurbetteyim....
ama ben özel hastanede yaptıgım için annem,kayınvalıdem,eltim dogumhanede de hep yanımdaydılar..hatta ben dogum yaparken onlar odanın kapısındaydı...ve herşeyi duymuşlar....allahtan şanslıydım benden başka dogum için gelen yoktu...:nazar:

ben kımseyı ıstemıyorum bır esımve oglum gelsın bırde gunduzden kalacak bır kısı ablam olabılır.onun dısında ne kayınvalıde ne kayınpeder kendı annem babam hıckımseyı ıstemıyorum. kalabalıktan o anın tadını kacırmak ıstemıyorum,bılmıslık taslayıp ılk gunden ısıme karısılmasını ıstemıyorum.ılk cocugmu kayınvalıdem yuzunden emzıremedım,kımsecıklerı ıstemıyorum.

benim ailem de esimin aileside sehir disindalar.. kismetse bi aksilik olmazsa bu hafta hepsi geliyorlar:))
cumbur cemaat gidicez insallah
ben sevdigim kisiler yanimda olsun isterim ... annem kardeslerimin yanimda olmalarini sonra benimle o mutlulugu yasamalarini isterim.. allah eksik etmesin hic birini yanimdan insallah

bence kendi annen olmasın.ben annemi istemedim o anda.çünkü panik olabiliyolar ve sancı anında üzülebiliyorlar.

ben de gurbetteyim annem ve kayınvalidem haftalar oncesinde yanımda bulunmak bebeğimin dogumhaneden cıkısını gorebilmek için gelmişlerdi ama goremediler eşimle ben vardık sadece hastanede.dogunhaneye de kimse girmedi dr.um istemedi kimseyi hoş ben de istemiyordum zaten.
Ama tecrube oldu kesinlikle anneniz gelmesin dogum oncesinde sırf o uzulmesin die kendimi tuttum 3 gun içten içe sancı cektim... 40+3te dogurdum

benimle beraber eşimde girdi doğuma benim için çok ii oldu bana destek evrmesi ama eşim nerdeyse bayılacaktı beni kestiklerini gördüğün:D daha sonrasında annem uzakta oldugu için ancak 2. gün eglebildi kayınvaldemle kayınpederim ve tüm hastene personeli yani 300 kişi hepsi sırayla gelip gittiler hastane çalışanı oldugum için hepsi geldi:D

Back