Doguma giderken alinan gecelik

icesun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
173
1
66
İstanbul
Kizlar merhaba,
Doguma giderken kac tane gecelik goturdunuz?
Gecelik mi goturdunuz, pijama takimi mi?
Hangisini alacagimi bilemedim :53:

Ben normal diye gitmiştim sezaryen ile sonuçlanmıştı, 2 gecelik bence gayeeeet yeterli abartmaya gerek yok :) Geceliğin yakası açmaya kapamaya uygun olsun yeter :)

Kizlar merhaba,

2 takım gecelik götürsen yeterli olur düğmelerinin önden açılmasına önem ver emzirirken sorun olmasın diye birde gecelikte beyaz renk tercih etme
alt tarafı pek kullanışlı olmuyor beyaz takımlkarın doğum esnasında:) bu arada yazmayı unutmuşum tabikide pijama takımı daha kullanışlı

Son düzenleme:
Kizlar merhaba,

Merhaba icesun,

sezeryan ile doğum yaptım ve hiç kimseden fikir almadan sadece 1 gecelik ve 1 pijama takımı ile doğuma gittim ve çok rahat ettim ekstradan başka bir takıma ihtiyaç duymadım kesinlikle yeterli oluyor.zaten epi topu 2.5 gün hastanede kalınıyor.

2 gecelik,bir pijama götürdüm.ama sadece bir gecelik kullandım.tahmini 2 gecelik yeterde artar da,
ağrılardan değiştirememiştim bile.normal doğum yapanlar için bilmiyorum ama sezeryansa kesinlikle gecelik götür.
pijama götürürsen,altını giyemeyebilirsin.gecelikte en azından aşağı doğru indirebiliyorsun.ayrıca lohusa geceliği almana da gerek yok.
önden düğmeli gecelik alman yeterli.sabahlıkta garip oluyor,geceliğin üstüne güzel kolsuz yelek şeklinde şeyler var.

doğumum gece oldu benim. normal diye gittim sezeryanla sonuçlandı.o yüzden 2 gecelik getirttirdim evden. pijamanın dikişlerde sorun olabileceğini söylemişlerdi, tavsiyelere uydum ve pijama almadım. o gecenin sabahına taburcu oldum. tek gecelik yeterdi aslında bana ama birinide çıkışta giydim şıkır şıkır :)

Yok mudur yanitlayacak biri ? 55 kez goruntulunmis, yardim lutfen...
ark.dogumu sezeryandıı bır takım gecelık almıstı altlı ustluu usttudugmelıydı emzırmede kullanıslıııı fılan ben ne yaparım daha dusunmedımmm:52::52::52:

Normal doğum yaptım ve benim de en büyük sıkıntım gecelik mi alsam pijama mı alsam olmuştu. 2 tane pijama takımı almıştım son anda birde gecelik aldım. doğumhaneden çıkarken kolay olur diye geceliği giyindim ama maalesef çıkarken kustuğum için onu çıkarmak zorunda kaldım. Ama bence pijama takımı daha mantıklı.

Bence en kullanislisi ustu genisce acilan pijama eger sezeryan olacaksaniz daha da iyi cunku ayaklarinizi rahat rahat uzatip yatabilrsiniz ama gecelikle cok mumkun olmuyor..

İlk doğumumda penye 2 gecelik aldım yanıma,alttan muayenelerde rahat oluyor.
Şimdi ikinciyi her an bekliyorum hayırlısıyla 1 gecelik,1 pijama takımı ayarladım.
Normal düşünüyorum dolayısıyla pijama işimi görür,uzanırken oturur kalkarken rahat ederim, fakat sezeryana dönersem pijama giyemeyeceğimden gecelik gerekecek.Sezeryanda alt pijamanın bel kısmı rahatsız eder deniyor.

kızlar şöyle bişeyde var,sezeryan ameliyatı sırasında ince hortum takıyorlar alt kısma,sonda mı deniyor tam bilmiyorum.
lavabo ihtiyacınızı o şekilde karşılıyorsunuz.yaklaşık bir 12 saat kadar takılı oluyor.haliyle pijamanın altını giymek biraz sıkıntılı olur
ama gecelik olursa,alttan hortumu sarkıtıp neredeyse dizlerinize kadar örtebilirsiniz.zaten üzerinizde örtüde oluyor.
yani gecelikle rahat edemem diye düşünmeyin bence,pijamanın altını giymek,çıkarmak sıkıntı,ağrılar bi taraftan zaten.
birde su yada meyvesuyu içmek için pipet götürün,doğrulup kalkmak çok zor oluyor,pipetle rahat içersiniz.sezeryan doğum için diyorum.

Son düzenleme:
Pembe geceligine bayildim :)
Nasil kalitesi? bende internetten alayim diyorum cesaret edemiyorum.
Bu arada emzirme atleti mutlaka alinmasi gereken birsey mi?
Gule gule kullan, saglikla bebegine kavus isallah

Pembe geceligine bayildim :)
Nasil kalitesi? bende internetten alayim diyorum cesaret edemiyorum.
Bu arada emzirme atleti mutlaka alinmasi gereken birsey mi?
Gule gule kullan, saglikla bebegine kavus isallah

Bende cok begendim cok kaliteli tiril tiril duruyo:) bende korkuyodum internetten alisveris yapmaya ama bi kac defa yaptim bi sorun olmadi
Emzirme atleti gerekirmis forumlarda okumustum bide tecrubeli komsularim saolsunlar soylediler

Back