• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma bir hafta kala belirtiler nedir? 40 hafta hamileyim ve belirti ağrı yok

Hiç belirtisi yok, daha önce bı daha anlatmıştım, kontrolden geldim 40+5te uzanıyordum akşam üzeri 6da bı anda suyum geldi ne nişan geldi ne ağrı sancı, suyum geldi duş aldım hazırlandım gittim akşam 6dan sabah kadar suyum devam etti gelmeye 3gibi ağrılarım başladı ama normal adet ağrısı gibi, 5gibi bı tık arttı gene normaldi benim için, son bır saatte falan ağrım sıklaştı 6bucuk ta doğurdum, yani saati gelene kadar ağrı acı belirti bile olmadı tabii kişiden kişiye değişir amaa🤷🏻‍♀️

Hiç belirtisi yok, daha önce bı daha anlatmıştım, kontrolden geldim 40+5te uzanıyordum akşam üzeri 6da bı anda suyum geldi ne nişan geldi ne ağrı sancı, suyum geldi duş aldım hazırlandım gittim akşam 6dan sabah kadar suyum devam etti gelmeye 3gibi ağrılarım başladı ama normal adet ağrısı gibi, 5gibi bı tık arttı gene normaldi benim için, son bır saatte falan ağrım sıklaştı 6bucuk ta doğurdum, yani saati gelene kadar ağrı acı belirti bile olmadı tabii kişiden kişiye değişir amaa🤷🏻‍♀️
Yaa anladım bakalım inşalalh gelir sağlıkla zor oluyor son haftalar

Kızlar bilgisi olanlardan yorum bekliyorum
Belirgin bir belirti olmuyo şeffaf akıntım çoğalmıştı bi de kasıklarımda bi dolgunluk hissediyodum. Hiç ağrım sızım olmadan bir anda suyum geldi hastaneye gittiğimizde 5cm açılma vardı su geldikten 2 saat sonra sancılar başlamıştı.

40+1 de normal doğum istediğim için 8 saat suni sancı almıştım. Ancak 6 kere çatı muayenesi sonrası sadece 1 cm açıklık varmış. Bu sebeple sezeryan doğum oldu. Zaten doğum sırasında da kordonun dolandığını öğrendim. 40. Haftadan sonra genellikle bebek kendi dışkısını yutabilir korkusu ile doktorlar doğumu gerçekleştirmek istiyor ancak benim bi arkadaşım 42. Haftasında doğurdu ve maşallah gayet sağlıklı oldu. Bu birazda size kalmış bir şey.

Kızlar bilgisi olanlardan yorum bekliyorum
Doktor aksi bir durum oldugunu soylemediyse ; nişanlanan kızların dediği gibi;" hiç beklemedigin bir anda oluyor kuzum " hiç ağrı sancı olmayan bir günün gecesinde suyum geldi. 41+5.

Back