• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yaptım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sherry456
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sherry456

Ziyaretçi
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah.

arkadaşlar ben mart annesi grubuna girdim 13 martta oğlum doğdu 35 haftalık allaha şükür sağlıklı darısı başınıza...:)

canım gözün aydın sasırdım erken olmus dogum hıkayenı bızımle paylasırsan sevınırım nısan annelerı bolumunde sanırım ılk bebegın kac kılo dogdu allah analı babalı buyutsun darısı basımıza arkadasım

ayy kıyamam canımm yaa Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin kaç kg doğdu bebeğin hem neden bu kadar erken aldılarki problem neydi merak ettim bizimle paylaşırmısın bide bebeğin küvezde kaldımı

canım hayırlı olsun
erken olmuş ama sağlıklıysa herşeye değer
güe güle büyüt meleğini...

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza inşallah bizlerde sağ salim yavrularımıza kavuşuruz.

canım rabbım analı babalı buyutsun ...erken dogum olmmuşşş

Kizlarrr goruyormusunuz nisan annemizi elimizden kacirdik yavvv.Bundan sonra herkes dikkat etsin bir daha fire vermiyelim :))

Minik rahat durmadi yerinde erken geldi bak bak

Canim saka abir yana Allah anali babali buyutsun.Sok oldum actigin konuyu gorunce ama gecmisteki yazilarina bakinca sanki belliydi erken gelicegi.Peki kilosu boyu ne durumda findigin.Bizleri habersiz koyma canim.Allah bizleride kurtarsin saglikla insallah.

allah bagislasin allah anali babali buyutsun erken gelmis he bebek saglikli ya en onemlisi hosgelmis kucuk bebis annesinin kucagina hayatina

Hayırlı olsun.Çok şükür bir problem yok herhalde yazdıklarından öyle anlaşılıyor.

canım allah uzun ömür versin bebegine sana ve ailenize saglıklı sıhhatli buyusun inşaalalh amin

Gözünüz aydın.Allah'ım analı babalı ve tüm hayatı boyunca sağlıklı büyüsün.Uykusuz gecelere hazırlıklı ol canım.Tecrübeli bir anne olarak;anneliğin en zor ama hayattaki en tatlı duygu olduğunu söylemek isterim.Size eşin ve evladınla huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum...

Gözünüz aydin olsun, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin canim.

gözünüz aydın canım
hayırlı evlat olur inşallah, darısıda bizlerin başına diyorum
valla bende korkuyorum doğrusu benim yaramazda çok sabırsız
hiç durmuyo:sm_cool::sm_cool: bakalım ben nisan annesi olabilecakmiyim....

hayırlı olsun canım bir sorun olmadığına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
off yaa bir garip oldum şimdi banada bir heyecan bastı eger benimde normal olmazsa sanırım nisan annesi olamıycam:( salı günü belli olucak inşallah

bebişimiz hoşgelmiş sefalar getirmiş.bebişinle sağlıklı ve mutlu ömürler geçirmeni dilerim.

Gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün.doğum hikayeni bekliyoruz.sevgiler..

Back
X