- 18 Ocak 2007
- 1.524
- 367
- 40
18 ekimde doğum sancılarım erkenden başlamıştı ama vakit erkendi...doktorlar doğum zamanı kasım 25 ama sen yinede 15 e hazırlıklı ol dediler bende hazırlandım bu arada 2 cm açılmam olmuş yavaş yavaş sancı çekiyordum...fakat geçen gün (13 kasım) suyum sızmaya başladı bekleyelim derken birdenbires suyum patladı...kontrollerimin devam ettiği hastaneye gittik bebeğimin kalp atışı yüksek sende de astım varmış doğuma alamam dedi halbuki ben herzaman hastalıklarımı anlatırım bu arada suyum boşaldığı için bebeğim susuz kalmaya başlamıştı o sinir ve korkuyla hemen ordan çıktım ve evime yakın özel hastaneye gittim nst ye bağladım bebeğimin kalp atışı yüksek normal doğum olmaz hemen sezeryan dediler...doktorumuz odamızı hazırladı ben hazırlandım akşam 16:45 de ameliyathaneye alındım hazırlıklar tamamlandı bi doktor geldi başlıyoruz dedi narkozu verdiler uyandığımda herşey bitmişdi...3650 gr 50 cm boyunda meleğim miray!ım dünyaya gelmişti....şükür Allahıma herşey yolunda gitti bebeğimde bende çok iyiyiz..evet çok ağrılarım var dikiş yerlerim acıyo ama yanımda meleğim için herşeye değer...az öncede eve geldik meleğimi uyuttum ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim...