doğum yaptım...

SEVCAN_84

Nirvana
Pro Üye
18 Ocak 2007
1.524
367
40
18 ekimde doğum sancılarım erkenden başlamıştı ama vakit erkendi...doktorlar doğum zamanı kasım 25 ama sen yinede 15 e hazırlıklı ol dediler bende hazırlandım bu arada 2 cm açılmam olmuş yavaş yavaş sancı çekiyordum...fakat geçen gün (13 kasım) suyum sızmaya başladı bekleyelim derken birdenbires suyum patladı...kontrollerimin devam ettiği hastaneye gittik bebeğimin kalp atışı yüksek sende de astım varmış doğuma alamam dedi halbuki ben herzaman hastalıklarımı anlatırım bu arada suyum boşaldığı için bebeğim susuz kalmaya başlamıştı o sinir ve korkuyla hemen ordan çıktım ve evime yakın özel hastaneye gittim nst ye bağladım bebeğimin kalp atışı yüksek normal doğum olmaz hemen sezeryan dediler...doktorumuz odamızı hazırladı ben hazırlandım akşam 16:45 de ameliyathaneye alındım hazırlıklar tamamlandı bi doktor geldi başlıyoruz dedi narkozu verdiler uyandığımda herşey bitmişdi...3650 gr 50 cm boyunda meleğim miray!ım dünyaya gelmişti....şükür Allahıma herşey yolunda gitti bebeğimde bende çok iyiyiz..evet çok ağrılarım var dikiş yerlerim acıyo ama yanımda meleğim için herşeye değer...az öncede eve geldik meleğimi uyuttum ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim...

canım gecmıs olsun ayrıcada gozun aydın olsun..saglıkla buyusun bebısınn..:1hug:ınsallah darısı bıran once bızlere..ne gusel bır duygudur kım bılır..senağlama

sevgıler canım..bebısının pamuk ellerınden op benım ıcın..:1hug:

Allah analı bablı büyütsün....güle güle büyüt bebişini...ömür boyu mutluluklar..........

canım allah analı babalı büyütsün tebrik ederim.Bebişine iyi bak öp benim için yumuşak tatlı yanağından

Geçmiş olsun sevcan.allah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmaz inşallah.Bebeğini analı babalı büysün Allah.Darısı bebek bekleyenlere olsun Miray kadar tatlısından pls.. :)

canım cok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün okurken gözlerim doldu darısı basımıza artık

Ah canim cok sevindim valla.Allah anali babali buyutsun canim.Ama ben seye takildim o salak doktor niye almadi doguma baktinki suyu gitmis kadinin sezeryana al sende.Hay Allahim ya neyse gecmis olsun cnim gozunuz aydin.

allah Anali Babali Büyütsün Senin Adina çok Sevindim Sağlikla Büyür Inşallah

cnm cok gecmıs olsun.. mıray bebek nasıl :)

ınan gozlerım doldu okurken. darısı basımıza ınsallah. allah hayırlı evlat olmasını nasıp eder ınsallah.. saglık ve huzur dolu bır hayat dılıyorum sıze

ayy canım benim ne güzel anlatmışsın...
çok çok geçmiş olsun ne mutlu sana bebişini sağsalim aldın kucağına meleğin artık yanında

ayy ne tatlıdır şimdi.bende normal doğum istiyorum ama bakalım son anda bişey çıkmazsa ve kilolarım yüzünden doğurabilirsem normal olacak inşallah.allahım analı babalı büytsün canım yaaa...

ALLAH analı-babalı büyütsün canım...hadi gözün aydın..benim yerimede kokla bebişini...bu arada adını koydunuzmu,merak ettim...

X