Doğum yaptım kaynanammm

Azraefem

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
34
16
8
29
Mrb arkadaşlar 2" ay önce doğum yaptım kaynanam bende kalıyor bu sürede eşim çok değişti hiç olmadığı biri ğibi ben şok annesindenmi kaynaklanıyo bilemiyorum

Mrb arkadaşlar 2" ay önce doğum yaptım kaynanam bende kalıyor bu sürede eşim çok değişti hiç olmadığı biri ğibi ben şok annesindenmi kaynaklanıyo bilemiyorum
Konuyu yanlış yere açmışsın canım ama yinede cevap vereyim evet eşin bu yüzden değişmiş olabilir

Örnek versen? Nasıl değişti anneci mi oldu sana karşı taş fırın erkeği mi oldu?

Bebek yardımı için mi kalıyor ben ikizlere tek baktım kalmasına gerek var mı elzem bi durum yoksa

Evet önceden çok iyi davranırdı bana doğumdan sonra sürekli annesinin yanında sürekli bir aşşağılama azaryama çoçukla ilğili herşeyi annesine soruyor ben kendimi çok yetersiz hissetmeye başladım ve ayrılmayı bile düşünüyorum

Bende yaşadım bı durumu eşim doğumdan sonra değişti sanki lohusa olan doğumu yapan kendisiydi ama geçti şükür düzeldik

Annelerinin , ailelerinin yanında ne kadar da erkeğim pozları kesiyorlar hepsi aynı

Bende yaşadım bı durumu eşim doğumdan sonra değişti sanki lohusa olan doğumu yapan kendisiydi ama geçti şükür düzeldik

Annelerinin , ailelerinin yanında ne kadar da erkeğim pozları kesiyorlar hepsi aynı
Evet ama herkezin bir sabır noktası var zaten maddi açıdan hep benim elime bakar evin bütün gideri neredeyse bende üstüne birde bu sekilde davranınca insan kendini çok kötü hissediyor.

Bir derdim var kısmına galiba.
Eşini karşına alıp konuşsan mı ki? Problemin ne olduğunu anlatsan belki oda farkında değil
Aldım karşıma konuştum ama hiçbir şekilde çiddiye bile almadı. 1 saat sonra aynı adam bu zamana kadar çok ayrılmak istediğimi söyledim ama hep yalvardı sözler verdi tekrar aynı.

Aldım karşıma konuştum ama hiçbir şekilde çiddiye bile almadı. 1 saat sonra aynı adam bu zamana kadar çok ayrılmak istediğimi söyledim ama hep yalvardı sözler verdi tekrar aynı.
Normalde nasıldı evliliginiz

Herzaman çatışmalarımız olurdu eşim çok sorumsuz birisi. Ama doğumdan sonra tamamen değişti sürekli kavga eder olduk ve artık sevgimde kalmadı

Normal şimdi annesi yanınızda ya ee adam baba oldu annesine her şeyi soracak ki annesi de kendini bir sey sansin Bir çeşit yalakalik duruma el koyun ne güzel seni büyütmüs bende kendi çocuğumu kendi bildiğim gibi büyütürüm deyip onları he Hee modunda takmamalisiniz.Bildiginizi okuyun pes ederler umarim

Evet ama herkezin bir sabır noktası var zaten maddi açıdan hep benim elime bakar evin bütün gideri neredeyse bende üstüne birde bu sekilde davranınca insan kendini çok kötü hissediyor.
Aşağılık kompleksi yaşıyor o zaman sizi bastırmaya çalışarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…