Konuyu yanlış yere açmışsın canım ama yinede cevap vereyim evet eşin bu yüzden değişmiş olabilirMrb arkadaşlar 2" ay önce doğum yaptım kaynanam bende kalıyor bu sürede eşim çok değişti hiç olmadığı biri ğibi ben şok annesindenmi kaynaklanıyo bilemiyorum
Nereye açam gerekiyordu ben yeni üye oldumKonuyu yanlış yere açmışsın canım ama yinede cevap vereyim evet eşin bu yüzden değişmiş olabilir
Bir derdim var kısmına galiba.Nereye açam gerekiyordu ben yeni üye oldum
Annelerinin , ailelerinin yanında ne kadar da erkeğim pozları kesiyorlar hepsi aynıMrb arkadaşlar 2" ay önce doğum yaptım kaynanam bende kalıyor bu sürede eşim çok değişti hiç olmadığı biri ğibi ben şok annesindenmi kaynaklanıyo bilemiyorum
Bir derdim var kısmına galiba.
Eşini karşına alıp konuşsan mı ki? Problemin ne olduğunu anlatsan belki oda farkında değil
Annelerinin , ailelerinin yanında ne kadar da erkeğim pozları kesiyorlar hepsi aynı
Bende yaşadım bı durumu eşim doğumdan sonra değişti sanki lohusa olan doğumu yapan kendisiydi ama geçti şükür düzeldik
Evet ama herkezin bir sabır noktası var zaten maddi açıdan hep benim elime bakar evin bütün gideri neredeyse bende üstüne birde bu sekilde davranınca insan kendini çok kötü hissediyor.Annelerinin , ailelerinin yanında ne kadar da erkeğim pozları kesiyorlar hepsi aynı
Aldım karşıma konuştum ama hiçbir şekilde çiddiye bile almadı. 1 saat sonra aynı adam bu zamana kadar çok ayrılmak istediğimi söyledim ama hep yalvardı sözler verdi tekrar aynı.Bir derdim var kısmına galiba.
Eşini karşına alıp konuşsan mı ki? Problemin ne olduğunu anlatsan belki oda farkında değil
Normalde nasıldı evliliginizAldım karşıma konuştum ama hiçbir şekilde çiddiye bile almadı. 1 saat sonra aynı adam bu zamana kadar çok ayrılmak istediğimi söyledim ama hep yalvardı sözler verdi tekrar aynı.
Normalde nasıldı evliliginiz
Aşağılık kompleksi yaşıyor o zaman sizi bastırmaya çalışarakEvet ama herkezin bir sabır noktası var zaten maddi açıdan hep benim elime bakar evin bütün gideri neredeyse bende üstüne birde bu sekilde davranınca insan kendini çok kötü hissediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?