doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda :((

kızlar allaha şükür şuan iyi kalbi kontrol altında tutulacak her ay deliği ölçecekler büyüyormu küçülüyor mu diye. solunumu daha iyi sarılık için yarın kontrole gideceğiz... rabbim tüm hasta bebeği olan anneler sabır versn ve kimsenin başına böyle şeyler vermesin...

Şükürler olsun Allah yardımcınız olsun bebeğini hayırlı evlat etsin ,hepimizinkini

Bebeğinizin durumunun düzelmesine çok sevindim, inşallah bütün sorunları hemen atlatır.Rabbim acil şifalar versin bebeğine ve tüm hastalara.

kızlar destekelriniz için çok sağolsun uzun zamandır giremiyordum anca fırsatım oldu. Oğlumun kalbindeki delik kendiliğinden kapandı. Şuan hasta gerçi Bronşiyolit diye bir rahatsızlığı var oksijen makinesi alıcaz hergün evde oksijen vericez bide hergün 2 tane iğne oluyor yavrum yaa

geçmiş olsun canım, Rabbim meleğini korusun beterinden saklasın:asigim:
hepsi geçer hatıra olur, dünya bu insanın başına ne geleceği belli olmuyor işte
bak kalbinin deliği kapanmış gün doğmadan neler doğar
Allaha emanet olsun bebişin, en yakın zamanda iyileşir inşallah:Saruboceq:

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah :) bu arada çok çok geçmiş olsun yeni gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…