:uhm: kızlar bende mart 12 de doğum yaptım yani 7 ay 11 günlük bi oğlum var ve merak ettiğim bişi var bebeişleriniz geceleri emmek için kaç kere uynıyo ?? benim bebiş 3-4 kez nadiren 5 kez acaba fazlamı sizinkileride bi öğrenmek istedim yoksa normalmi?? sabah daha kahvaltıya başlamadım o yüzden beni emiyo sonra meyve suyu sonra beni emiyo sonra uyuyo uyandığında tekrar beni emiyo ardından sebze püresi ve su tekrar uyuyo uyandığında yine beni emiyo ve muhallebi ve gece uykusuna geçiyo saat belli olmuyo 9-10-11 bazen gece 2 yi buluyo. gecede zaten tam derin uyumuyo ..sizin nasıl??
bizimki bir kaç aydır emmeyi bıraktı gece 10 gibi muhallebisini yiyor sonra 4te ve sabah 6 da mama içiyor 8 de kahvaltısını veriyorum. kahvaltıya doktormu geçirmedi geç başlayınca alışmasıda zor olur
aahhh ahh yarama bastın. oğlum bayramdan önce gece 2 kez kalkıyordu fakat bayramdan sonra 1 veya 1.5 saat aralıklarla kalkıyor. zombi gibiyim. doktorumuz muhallebi filan vermedi kilosu iyi diye ve ben çıldırmak üzereyim.zombiyim. kahvaltıda vermem gerekenler yumurtanın sarısı, pekmez, labne peyniri haftanın 2 günü terayağı veya ceviz içi veya zeytin ama benim oğlum kahvaltı ve diğer ek gıdaları reddediyor. cumartesi günü doktorumuza alıp götürdüm bu çocuk uyumuyor ve yemiyor diye.
benim oğlum sabah 8 de kahvaltıya uyanıyo 100ml suya 3 ölçek devam maması katıyorum içine 1 yemek kaşığı sütlü pirinçli muhallebi koyup karıştırıyorum 3 bebe bisküvisi ve biraz tuzsuz peynir ufalayıp iyice karıştırıyorum bir tatlı kaşığıda pekmez ooohhhh afiyetle yiyoruzz gün aşırıda yumurta sarısı karıştırıyorum
emzirirken benımde oglum 2 saatte bi kalkardı.. gerci oglum emseydi razıydım yine 2 saatte bi kalkmaya ama emmedi bıraktı ama bana rahatlık oldu şimdi yediriyorum akşam 9a yakın muhalebesini bidaha 23.30gibi 1 biberon elma melissa çayı içiyor sabaha kadar uyuyor artık ne zaman kalkarsa sabah 5 le 7 arası mama veriyorum bidaha 10da kahvaltı yaptırıyorum
oğlum geceleri 2 saatte bir kalkıyor emmeye, biberon kesinlikle emmiyor o yüzden biberon maması veremiyorum geceleri 8 de kalkıyor beni emiyor 9 a doğru yataktan çıkıyoruz 9.30-10 arası kahvaltısını veriyorum,pekmez,peynir,yumurta sarısı,ceviz,3 tane bebe bisküvisi bunlaı ıhlamurla ıslatıyorum ve en son bebelec 8 tahıllı mama var ondan 1 tatlı kaşığı katıp yediriyorum.
arkadaşlar bu ara benim kızımda sürekli ateşleniyor hatta dünden bu yana hem mızmız hem ateşli 38 in üstüne pek çıkmadı ama genede hırpalıyor kızımı dişten şüpheleniyorum ama eminde değilim sizinkiler nasıl? nerdeyse 5. aya kadar geceleri hiç uyanmıyordu hatta akşam 8 yatıyor sabah 8 de gözünü açıyordu ama artık benimkide gece sık sık uyanıyor. 1 ay öncesaine kadarda sabahları yatakta doyurup benimle oynarken uyuya kalıyordu tekrar uyanıyor oynuyor uyuyordu biz nerdeyse öğlene kadar yatıyorduk ama şimdi hepsi bitti daha babamız işe gitmeden açıyor gözünü ve ısrarla yataktan kalkmak istiyor yani saltanat bitti...
siz iyisiniz yine ya
benim ki bebekliğinden beri 6 dedin mi kalkar akşamda 7/8 gibi yatar
gecede 2 satate bazen 1 saate kalkar emer
ben yanımda yatırıyorum napim sürekli onu beşiğinden alırsam oooo
o emiyo ben uyuyorum çoğunluklaaa
kahvaltıda peynir 2 küçük dilim yarım yumurta sarısı 1 dilim domatesin suyu pekmezi pek yemiyo
kuşburnu pekmezi vereyim diyorum yok sevmiyo
ceviz vermedim şimdiye kdar onuda vreyim
zeytin bazen veriyorum
başka vercek bişe yokki
benimkide mama yemiyo yada muhallebi onu karıştırıp vereyim diyorum yok asla yemiyo
öğlen biz ne yersek onu yiyo akşamda öyle
arada meyve yiyo
sebze çorbısa yapıyormu onu yemiyo tatsız geliyo galiba biimki bizim yemeklerden yiyo ve biz yerken yiyo
başka zaan yemiyo günde muz ve yoğurt yiyo
çok şükür
ve 2 saate bir emiyo ğuluşum