valla güzelım tabıkıde normal doğum en saglıklısı ama doğumun normal gıdısatta gıderse guzel anlatabıldımmı.bende normal ıstıyodum ama benım bebıs gunu doldu gelmedı 2 gun daha bekledım hala yok sancım acılma hıc bısey yok bende sezeryanla aldırdıım oooh cokta ıyı.amaan ıyıky sezeryan olmusum.sen bebegım kılolu demısın o zaman sana sezeryan önerırı.benım bı akrabamın bebegı kıloluydu 4 kılodan fazla ama normal doğurda cok kotu gecmıs cocuk kılolu oldugu ıcın zorlanmıs vakumla cekmısler we suan cocugun kafası yamuk.o yuzden oda 2 cı bebegını sezeryanla aldırdıı.tabı yıne sen bılırsıın.hayırlı doğumlaaar
kesınlıkle normal benım ılk kızım normal oldu yurtdısında 2 ıncısıde turkıyede malesef ellerınden kurtulamadım sezaryana aldılar
kesinlikle normal doğum.:CüvCüv: ben epidural normal yaptım, ama epdurali kullanmama gerek bile kalmadı. en sonda dikişim dikilirken kullanıldı sadece. 2 ıkınmada sadece 4 dk.da bebeğim doğdu.ertesi gün hastaneden yürüyerek çıktım ve inan lohusa yatağı bile yapmadım evde, sürekli ayaktaydım; 8 gün sonra kardeşimin düğününe bile gittim.kaydirigubbakcemile3 Eğer herşeyin normalse bence normal doğum yapmalısın, eğer mecbursan elbette sezaryen..hikayemi de burdan okuyabilirsin.http://www.kadinlarkulubu.com/oglum...ogumla-hayata-merhaba-dedi-t212234/index.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?