• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum yapmış anneler lütfen yardım

cennettemelegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
194
2
46
Almanya
Dogum yapalım 46 gün oldu 41 42 gün sonunda kanamam bitti gibi oldu 1 2 gün olmadı diyebilirim sonra yine başladı simdi belim ağrıyor aynı adet dönemindeki gibi bazen hafif kasıklarım ağrıyor normalmi bunlar yoksa bi durummu var. Lütfen bi bilginiz varsa yazın sizlerin kanaması nekadar sürdü?

Benim de aynı seninki gibi oldu. Ben de 4 ay oldu doğum yapalı. ilk başta adet falan sandım, değilmiş. Ağrı bi süre sonra geçti. Ama bazen çok eğildiğimde ağrıyor yine belim. O zamandan sonra bi daha olmadı kanamam, emzirince olmuomuş bir süre. Kanaman tekrar ederse doktora bi git ben öyle yapacaktım.

Aynılarını bende yaşadım ama kanamam çok çok değildi. Benim adetim 4. Ayımda oldu. Ama yinede bi doktora git istersen..

Cnm bende de oyle oldu kanamam durdu bi hafta sonra yine basladi doktorum a sordum normal dedi adet oldum sandim ama iki hafta surdu bitince doktoruma gittim rahim tahilili icin ondan sonra daha adet olmadim sut verenler sekiz dokuz ay olmazmis bazilari da oluyomus belli olmuyo kisiden kisiye degisiyo doktorunu yine de bi ara sor derim

Cevaplariniz icin hepinize ayri ayri tesekkürederim :16:doktorumu aradim adet oluyor olabilirsin dedi ama yinede bakalim persembe Gel dedi gidicem insallah kötü bi durum yoktur. :18:

Back