Doğum yapmayi düşündüğünüz hastane ve gittiğimiz doktorlari paylaşalim mi?

selam portakal orda kal bende emine ergül'e gitmeyi düşünüyorum bana biraz dr hakkında bilgi verirmisin. hastane bize yakın olduğu için tercih etmek istiyorum. bebek düşünüyorum kısmetse emine hanımı internetten araştırdım referansları hoşuma gitti. hastane hakkındada bilgi verirsen sevinirim şimdiden tesekkürler

butun anne adaylarına selamlar ben ızmır karsıyakada oturuyorum 24 haftalık hamıleyım.özel mitra kadın doguma gıdıyorum oranın anlasmalı hastanelerı var ama nerede yapacagıma karar veremedım dogumu.ücretşerde yuksek bazı hastanelerın.haber beklıyorum sızden:)

Bende hangi hastanede yapacağıma karar veremedim.Avrupa yakasında oturuyorum.Ayrıca özel sağlık sigortasımı iyi yoksa ssk mı iyi?artı yönleri eksi yönleri neler bir türlü karar veremedim.yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

İSTANBUL.ETHICA ALİ PAŞA OKAY.FİYATI BU AY KONUSCAM..İKİNCİ GİDİŞİM OLCAK AMA COK MEMNUN KALDIM SONUNDAAAAA.28 HAFTAMDAYIM.:CüvCüv:

CANIM JIMERDEN COK MEMNUN KALMIŞSINgamyoncuiremsuFİYATLARLA İLİGİLİ BİLGİN VARMI?SSK LIYIM KENDIM ÖDUYORUM..MECBURI SEZARYAN YAPICAMM.DOĞUSTAN KALÇAMDA OLAN PRBLEMIMDEN DOLAYII.TESEKKURLERR:asigim:

slm ben 9 gün önce doğumumu zeytinburnundaki özel sante plus hastanesinde yaptım çok memnun kaldım hemde fiyatıda çok uygn geldi kampanya varmış şimdi normal doğum 100 sezeryan 250 milyon ssklı olduğum için sadece 117 milyon fark verdim ve hizmet yönünden gerçekten çok ilgililer herkese tavsşiye ederim doktorumda şehruz soysal :)

merhaba anne adayları. öncelikle allah yavrularınıza bir an önce saglıkla kavuşmanızı nasip etsin. ben b. evler hizmet hastanesinde yaptım. çok araştırmıştım 2.5 sene oldu. ve inanın bana muazzam güzel ve ilgili bir hastane. çok ama çok memnundum. aslında hamileyken özel doktora gidiyordum. sonra o hastaneyi istediğim için doguma 2 ay kala hastane doktoru sait halil beye devam ettim. ben sezeryan oldum. ve inanın 2 gün sonra eve gittiğimde yerleri bile makinaladım. ilk gün hemen doktorum geldi. özel hemşire veriyorlar o size yatmamanız için bütün gün refekat ediyor. emzirme işlemini tam anlamıyla oturtmadan bırakmıyorlar zaten. bebek ve anneye çok önem veriyolar. ve beni sezeryandan 3 saat sonra yürüttüler. bir sürü bilgiler verdiler. aynı günün akşamı hep yürüdüm. yatarsam çabuk toparlanamam diye bayagı ilgilendiler. inanın çok temiz ilgili ve muazzam bir hastane.

Arkadaşlar, ben ilk kızımı çınarlı hastanesinde, ikinci meleğimi kent hastanesinde doğum yaptım, ikiside özeldi ama kent hastanesinin verdiği hizmetle çınarlının ki kıyaslanamaz bile, izmirde yaşayanlara kent hastanesini şiddetle tavsiye ederim.

canım sana katılıyorum kent hiç bi yerle kıyaslanamaz ama oranında sgk ile hiç bi anlaşmadı kalmadı benim babamda orda böbrek nakli oldu ve gercekten mükemmel bi hastane hem hijjenik hem nezih 5 yıldızlı otel konforunda ama oldukça tuzlu biz 3 yıl önce nakil için 1 ev parası verdik

Haklısın canım, ama kendi dr ları doğuma girdiğinde fiyat artıyor, eğer senin dr unun Kent'le anlaşması varsa, misafir hekim olduğunda fiyat düşüyor hastane + dr unun aldığı fiyatı ödüyorsun yani hastaneye sadece oda için para ödüyorsun, dr una ayrı buda fiyatı düşürüyor, çünkü Kentin dr ları gerçekten çok pahalı giriyorlar doğuma.Benim ilk çocuğumda da aynı dr um girmişti Çınarlıda.

21 Haftalık Hamileyim

ızmit Özel Akademi Hastanesi Dr. Nuri Hüseyinoğluna Gidiyorum Doktorumdan Ve Hastaneden Memnunum Çok Şeker Bir ve ılgili Bir Doktor Kısmetse Doğumumuda Orda Yapmayı Düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…