- Konu Sahibi canxoxzxuxm77
-
ben 2 ay önce doğumumu özel jimer hastanesinde yaptım.çok da menun kaldım.doktorum cenk aşkalli idi.inanın kaldığım süre içinde tatile gelmişim havasında idim.o kadar güzel.geçen yıl gittiğim antalya tatilini değil ama jimer günlerimi özlüyorum.ilgi alaka süper.:))
JFK'da doğum yapan var mı?Önerebileğiniz doktor.
canım ben JFK DA doğum yapıcam kısmetse...drum Nadide Korkut....çok tatlı dilli ve güleryüzlü bi dr...ben çok memnunum...öneririm...
SSk lılar için fiyatlar uygunmu?Doğum ve doktor muayene ücretleri.
Arkadaşlar, ben ilk kızımı çınarlı hastanesinde, ikinci meleğimi kent hastanesinde doğum yaptım, ikiside özeldi ama kent hastanesinin verdiği hizmetle çınarlının ki kıyaslanamaz bile, izmirde yaşayanlara kent hastanesini şiddetle tavsiye ederim.
arkadaşlar merhaba bende 31 haftalık hamileyim doğumumu nerede yapacağıma karar veremedim izmirde yaşıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum
canım sana katılıyorum kent hiç bi yerle kıyaslanamaz ama oranında sgk ile hiç bi anlaşmadı kalmadı benim babamda orda böbrek nakli oldu ve gercekten mükemmel bi hastane hem hijjenik hem nezih 5 yıldızlı otel konforunda ama oldukça tuzlu biz 3 yıl önce nakil için 1 ev parası verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?