Doğum yapmayi düşündüğünüz hastane ve gittiğimiz doktorlari paylaşalim mi?

kızlar 32 gün oldu doğum yapalı.hizmet hastanesinde yaptım.bahçelievlerde.doktorum meltem eğilmezdi.çok memnun kaldım.1700 sezeryan .

merhaba kızlar bende izmir özel çınarlı doğum hastanesinde yapıcam doğumumu normal epiduralli olucak kısmetse sadece özel sigortalar geçiyormuş orada biz bağkurluyuz ama artık göze aldık 2100 ytl herşey dahil sizlerin aldığı fiyatlar nasıl özellikle izmirde özel hastanelerde doğum yapmayı düşünen arkadaşlar yazarsanız sevinirim. tüm doğum yapıcak arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sevgilerimle..

bende özelde yapacağım inşallah kısmet olursa
ama ssk anlaşması var 300 ytl tutuyor
hadi ek masraf çıkarsınlar 500 ytl olsun
sizinkiler çok geldi bana:uhm:

ben medical park göztepe de yapacağım inşallah doktorum can şener. doktorumdan çok memnunum, hastane de çok güzel ve yeni, personel çok ilgili. dilerim doğum iyi geçer. dilerim hepimizin ki iyi geçer

merhaba arkadaşlar....şu özel hastaneler ile ilgili bir sorum olacak...ben özel sigortamla özel hastanede doğum yapacağım ve doğumu sigortam karşılayacak...buraya kadar sorun yok ama doğum dışında yenidoğan için yüklü bir miktar alıyorlar....bugün bir mail de sağlık bakanlığının yeni çıkardığı yasayla anlaşması olmayan özel hastaneler de belli durumlarda ssk ve bağkurludan para alamayacak deniyor...yenidoğan bakımı da bu belli durumlardan...ama benim hastanem böyle bir uygulamamız yok dedi....bu konu hakkında bilgisi olan var mı???ya da siz de gittiğiniz özel hastanelere bunu sorabilir misiniz????

tşk

merhaba arkadaşlar....şu özel hastaneler ile ilgili bir sorum olacak...ben özel sigortamla özel hastanede doğum yapacağım ve doğumu sigortam karşılayacak...buraya kadar sorun yok ama doğum dışında yenidoğan için yüklü bir miktar alıyorlar....bugün bir mail de sağlık bakanlığının yeni çıkardığı yasayla anlaşması olmayan özel hastaneler de belli durumlarda ssk ve bağkurludan para alamayacak deniyor...yenidoğan bakımı da bu belli durumlardan...ama benim hastanem böyle bir uygulamamız yok dedi....bu konu hakkında bilgisi olan var mı???ya da siz de gittiğiniz özel hastanelere bunu sorabilir misiniz????

tşk

benim de ozel saglık sigortam var ve ben birgun gidip direkt hastanenin veznesiyle benden sigortanın karşılamayacagi hangi masrafları alacaksınız diye açık açık konuştum bence sende aynisini yapmalisin.. yoksa burda ne yazsak yalan olur...

benim de ozel saglık sigortam var ve ben birgun gidip direkt hastanenin veznesiyle benden sigortanın karşılamayacagi hangi masrafları alacaksınız diye açık açık konuştum bence sende aynisini yapmalisin.. yoksa burda ne yazsak yalan olur...

teşekkür ederim canım...yarın sağlık güvenlik kurumunu arayıp onlardan bilgi soracağım.....onlardan aldığım bilgiye göre de 6 aralık ta doktor randevum var..hastaneye gittiğim zaman direkt onlarla konuşacağım....umarım gerçekten böyle birşey vardır çünkü hastanenin istediği rakam gerçekten abartı...doğum bedava olacak diye hazırlamıştık kendimizi bakalım şimcik n'etcez

tşk

merhaba chealnadle bende özel sağlık sigortasıyla yapıcam doğumumu. sezeryanda 2 milyara kadar limiti var yeni doğan bebek bakımı ücretiyle toplam bizden alınacak para 300 ytl olduğunu söylediler. yüzde kaçını karşıladığını unuttum ama bana söylenen buydu yarın tekrar sorucam iyice emin olmak için. detaylı bir şekilde yazarım.

ben tam anlayamadım chealnadle'ın tam sormak istediği sey ssk ve ozel saglık sigortamı ayni anda kullanabilir miyim, kullanamaz miyim di herhalde değil mi?
acibademin bildiğim kadarıyla ssk ile anlasması yok ve o fasn bahsettiği bez, mez yenidoğan paketi adı altında geçiyor, özel saglık sigortası onu karşılıyor bildiğim kadarıyla.. birtek küvez gerekirse onu karşılamıyor diye biliyorum ama

merhaba....

sanırım dün kafanızı karıştırdım..derdimi biraz daha anlatmaya çalışayım :)

benim özel sağlık sigortam doğumu %100 karşılıyor ama bu bana yapılan müdahaleler için geçerli....bebek doğunca ilk muayene, ilk aşı ıvır zıvır adı altında 600 ytl alıyorlarmış....bebek doğduktan sonra ben de ona da sigorta yapacağım ama bu 600 ytl yi geriye dönük olarak sigortaya faturalandıramam çünkü müdahalenin yapıldığı tarihte bebek sigortalı olmayacak....

dün bir arkadaşımdan mail geldi onun üzerine sordum...yazana göre 1 ekim den itibaren özel hastaneler ssk ile anlaşmaları olsun olmasın belli durumlarda hastadan para almayacakmış...bu durumlara kanser-yanık-acil ve yeni doğan dahil....yani hastanenin yeni doğana yaptığı ilk muayene, ilk aşı vs için para almaması gerekiyor MUŞşşş

sabahtan beri sağlık güvenlik kurumu mu ne öyle bir yer var orayı arıyorum ama kimse çıkmıo..ama bu işin peşini bırakmıcam...araştırıyorum

bende istanbulda oturuyorum madical park hastanesinde doğurmayı düşünüyorum dr"um medicala geçti hem onada ısındım çok iyi bir DR kısmetse hayırlısıyla inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum inşallah yarabbim aminnnnnnnnn.......)
Rabbim isteğen herkese :emir_bebek:versin.AMİN......

merhaba bende medical park a gidiyorum doktorum op dr emine ergül. şimdilik memnunum doktorumdan. siz hangi doktora gidiyosunuz?

merhaba ben fatih medical park op dr leyla ercan hnm a gidiyorum ilk defa gittim güleryüzlü ,sıcakkanlı bir izlenim yarattı bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi birde medical park doğum fiyatlarını bilen varmı

İzmir ege sağlıkda doğum yapan varmı arkadaşlar birde orada ssk geçerlimi benim doktorum orda bide özel gazi hastanesinde doğum yaptırıyomuş

ben yenibosna özel nisa hastanesinde doğum yaptım oglum 6 aylık cocuk doktorumuzda orda ben doktorlarından ve hastanenin ilgisinden çok memnunum tavsiye ederim

ben 2 ay önce doğumumu özel jimer hastanesinde yaptım.çok da menun kaldım.doktorum cenk aşkalli idi.inanın kaldığım süre içinde tatile gelmişim havasında idim.o kadar güzel.geçen yıl gittiğim antalya tatilini değil ama jimer günlerimi özlüyorum.ilgi alaka süper.:))

Back