- Konu Sahibi canxoxzxuxm77
kızlar 32 gün oldu doğum yapalı.hizmet hastanesinde yaptım.bahçelievlerde.doktorum meltem eğilmezdi.çok memnun kaldım.1700 sezeryan .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar....şu özel hastaneler ile ilgili bir sorum olacak...ben özel sigortamla özel hastanede doğum yapacağım ve doğumu sigortam karşılayacak...buraya kadar sorun yok ama doğum dışında yenidoğan için yüklü bir miktar alıyorlar....bugün bir mail de sağlık bakanlığının yeni çıkardığı yasayla anlaşması olmayan özel hastaneler de belli durumlarda ssk ve bağkurludan para alamayacak deniyor...yenidoğan bakımı da bu belli durumlardan...ama benim hastanem böyle bir uygulamamız yok dedi....bu konu hakkında bilgisi olan var mı???ya da siz de gittiğiniz özel hastanelere bunu sorabilir misiniz????
tşk
benim de ozel saglık sigortam var ve ben birgun gidip direkt hastanenin veznesiyle benden sigortanın karşılamayacagi hangi masrafları alacaksınız diye açık açık konuştum bence sende aynisini yapmalisin.. yoksa burda ne yazsak yalan olur...
merhaba arkadaşlar....şu özel hastaneler ile ilgili bir sorum olacak...ben özel sigortamla özel hastanede doğum yapacağım ve doğumu sigortam karşılayacak...buraya kadar sorun yok ama doğum dışında yenidoğan için yüklü bir miktar alıyorlar....bugün bir mail de sağlık bakanlığının yeni çıkardığı yasayla anlaşması olmayan özel hastaneler de belli durumlarda ssk ve bağkurludan para alamayacak deniyor...yenidoğan bakımı da bu belli durumlardan...ama benim hastanem böyle bir uygulamamız yok dedi....bu konu hakkında bilgisi olan var mı???ya da siz de gittiğiniz özel hastanelere bunu sorabilir misiniz????
tşk
bende istanbulda oturuyorum madical park hastanesinde doğurmayı düşünüyorum dr"um medicala geçti hem onada ısındım çok iyi bir DR kısmetse hayırlısıyla inşallah bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum inşallah yarabbim aminnnnnnnnn.......)
Rabbim isteğen herkese versin.AMİN......