bnmki 35. haftada olunca suyum geldiğinde son düşüneceğim şey temizlik oldu cnm elimiz ayağımıza dlandı alanyadayız doktor antalyaya gidin burda erken doğum servisi küvöz yok fln diyo çok şükür oğlum sağlıkla doğduDoğumdan 5 gün önce ağda yaptırmıştım ve doğumuma 4 gün varken kızım erken doğma kararı aldı. Hani doğumdan önce yapsam ya erken doğarsa diye 10 gün falan önce yaptırdım. Son günde hemen çıkanları jiletlerim dedim. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı :)
Akşam 9da tv izlerken suyum geldi bir anda eşime çabuk dedim bana kıyafet ayarla (zaten ne giycem ne etçem herşeyim hazırdı) valizi al ben banyoya gidiyorum. Hemen jiletle hafif çıkan tüyleri aldım vücuduma su tuttum öyle çıktımYani suyun gelir gelmez hemen doğmuyor hoş hemen banyoya koşarsın. Ama mümkünse evde otur başka yerde yakalanma.
ama lazerdede hamile kalınca hormonlardan dolayı yenıden çıkyormuş tüyler ben ağdacıyım doğumada inşalalh bi aksilik olassa ağda yaptırırmvalla kızlar hiç aklıma gelmemişti şu an bunu da aklıma soktunuzben de ağdadan vazgeçemem herhalde. ben hep kuaförde yaptırıyorum, yine kuaför yapar artık. ah ah zamanında yaptırmadık lazer, şimdi ceremesini çekiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?