Doğuma Hazırlık doğum yapmama 2 hafta var kızımın ısmı hazır deıl

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Esra olabilir
Arven ismini ilk kez duydum.. kulağa hoş geliyor, anlamı ne?
Içinizden Arven ismi geçiyorsa, bence koyun o ismi.a.s

arven bence hoş anlamı ne???DÜNYA, DURU, MAYA, ECRıN, SU, NAZ alternatiflerin çok fazla canım telaş yapma:))

cvp larınız ıcın cok tsk ederım
arven
yuzuklerın efendısındekı kralıcenın adı
yenı benım kızımda kralıce olucak :KK70:

cok degişik canımm,ilk defa duydum bende.ne bileyim acıkcası cok begenmedim .umarım kırılmazsın.daha güzel isimler var.tabiilki öenmli olan sizin düşünceniz.allah analı babalı büyütsün

daha bize özgü isimler koysanız daha güzel olmaz mı sizce?

yüzüklerin efendisi ve kraliçe arven hayranı olarak ismi beğeniyorum ama isim olarak çocuğuma düşünmem ben

tabi sizin düşünceniz ,Allah kolay doğum nasip etsin inşallah

isim konusunda bir gününü ayır düşün bence..kimselere sormadan kafanı karıştırmadan..
sen beğeniyorsan her isim güzeldir..

hepınıze tskler
bu ısmı esım buldu
ben hıc yuzuklerın efendısını ızlemedım o ızlemıs
ama kıme solesem hıc duymadım cok guzel hos duyulmamıs dıolar
benımde hosuma gıdıo

Bence en önemlisi senin ve esinin hosuna gitmesi. Sonuçta sizin kiziniz.
Bu arada bende Arven ismini begendima.s.

ben ezo yu sevıyorum bızımkı kızsa ezo koyarım kesın :) ırem ve ıpek de guzeller...

Ece = Kraliçe. Eğer kızın kraliçeyse ece'de olabilir:)
Ben Arvin'i beğenmedim şahsen. Kulağıma hoş gelmedi. Tabi ki de sizin kararınız. Hayırlısı olsun.

Arven: Gal diline ait bir isimdir..

Anlamı da:Sevimli ve hoş..

Sağlıkla gelsin bebeğiniz ..

:)

Galce - Gal dili:
Galce Hint-Avrupa dil ailesinin Kelt koluna ait dildir.Birleşik Krallık'a bağlı Galler'in resmî dilidir..

pek hos isim degil ayrica yabanci ismini cok andiriyor bana göre hos degil.

umarim kirilmassin:)

ben berra, beren ,yağmur ,nisa,selin ,defne ,yeliz,melis gibi ismleri çok seviyorum arven de değişik bi isim ama kırılmazsan biraz garip anlamıda pek hoş değil bi tanrıçanın ismi o da sadece bi filmde yani daha güzel isimler bulacağınızdan eminim tatlım

arkadaşım arven güzel bir isim değil ayrıca kraliçenin adı olabilir ama anlam olarak kraliçe mi acaba? o kısmı anlatırsan sevinirim...........

bizim çok güzel isimlerimiz var onlardan tercih et derim .Tabi karar eşinin ve senin.

farklı olsun diyorsan birkaç öneri:
Lina, mislina, ildem, ayris,nursu, buğlem,asel.,lena,seran.....şimdilik aklıma gelenler.........

Lina:kur'an da küçük hurma fidesi olarak geçiyor.farsçada ise canayakın , sevimli ve küçük çağlayan.
mislina:esha'bül kehften(yedi uyurlar) birinin adı, bereket duasında var,muhteşem gibi bir anlamı var
ildem:yaptığı iş kötü sonuçlanırsa pişmanlık duyan kimse+ yurdun en kuvvetli kişisi
ayris:yakamoz
buğlem:cenneti müjdeleyen melek
asel:bal,bal gibi, cennette bal akan ırmağın adı
lena:bizim için,bize ait,insan
seran: parlak ışık

yardımcı oldum umarım:teytey:

X