Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bana anlatılanlardan dolayı ben doğum yapmaktan çok korkuyorumm nasıl geçicek bu korkumm bilmiyorumm 10 aylık evliyimm ama hala doğum denince tüylerim ürperioo
bana anlatılanlardan dolayı ben doğum yapmaktan çok korkuyorumm nasıl geçicek bu korkumm bilmiyorumm 10 aylık evliyimm ama hala doğum denince tüylerim ürperioo
emin ol bu korku tüm anne adaylarında vardır, sadece ilk gebelikte değil, tüm gebeliklerde de, çünki canımızda bir can taşıyoruz ve o bizim en kıymetli varlığımız. hem kendi sağlığın hem bebeğinin sağlıklı dünyaya gelmesi için korkman çok normal. ne demişler korkunun ecele faydası yok. o can içinde atıyorsa ve allah nasip ediyorsa bir şekilde ordan çıkacak. benim tavsiyem kendini çok iyi hazırlaman her yönüyle, sağlıklı beslenerek, spor yaparak, iyi bir doktor, hastane ve kendine uygun doğum yöntemini seçerek vs. bu şekilde kendine güvenin gelecektir, korkuların azalacaktır ama doğurduğunda ancak kaybolacaktır:)
Evet haklısın ii bi doktor hamile kalmadan ayarladım bile herkeste çok yardımcı olduğunu sölüo umarım kor
kularım en kısa zamanda geçer .gerçi ben çocuk bakımındanda sorumluluğundanda korkuyorum sanırım allah bütün kadınların yardımcısı olsun diorumm:)
ben yengemi doğum sancısı çekerken gördüğümde daha evli değildim ve asla doğum yapamam dedim düz duvara tırmanmıştı resmen suni sancı verdiler
şimdi ise ikinciye hamileyim ve kızımda zor doğumum oldu 13 saat çığlıkla acı içinde kıvrandım ve kızım doğdu bidaha asla çocuk yapmam dedim
ama yine hamileyim acılar unutuluyor. bende korkuyorum çünkü acısını biliyorum bazen epudirel falan düşünüyorum ama onlardan daha çok korkuyorum en iyisi gene normal olan
allah herkesin yardımcısı olsun ANNE OLMAK ÖYLE KOLAY DEĞİL
ben yengemi doğum sancısı çekerken gördüğümde daha evli değildim ve asla doğum yapamam dedim düz duvara tırmanmıştı resmen suni sancı verdiler
şimdi ise ikinciye hamileyim ve kızımda zor doğumum oldu 13 saat çığlıkla acı içinde kıvrandım ve kızım doğdu bidaha asla çocuk yapmam dedim
ama yine hamileyim acılar unutuluyor. Bende korkuyorum çünkü acısını biliyorum bazen epudirel falan düşünüyorum ama onlardan daha çok korkuyorum en iyisi gene normal olan
allah herkesin yardımcısı olsun anne olmak öyle kolay değil