- Konu Sahibi xoxzge_xoxzge
sezeryanla dogum yapan anneler bıseyı cok merak edıyorum acab sondayı nası takıp cıkartıyolar takarken ve cıkartırken acıyomu bılgı verın lutfennnnnnnnn:sm_confused:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sondanın ucunda hortum hortumun ucunda kanca gıbı bısey var vajınanın ıcıne verıyorlar ama hıc acımıyor emın olabılırsın sadece degısık bı his oluyo cıkartırken hele ben hıc anlamamıstım stres yapma kendıne canım benim hamilemisin sen ?
evet acı olmuyo ama rahatsız hissediyorsun kendini böyle bi garip duygu onun orda oldugunu bilmek benim gibi kendini kasmazsan ii olur acımaz
sezeryanla dogum yapan anneler bıseyı cok merak edıyorum acab sondayı nası takıp cıkartıyolar takarken ve cıkartırken acıyomu bılgı verın lutfennnnnnnnn:sm_confused:
canım bende senin gibiyim ama haftaya doğuracam inş sezeryanla be n doğurursam korkma sende doğurursun:)
ııııy benim icim tuhaf oluyor
ben dogumdan cok sondadan korkuyorum yaaaa
epidural sezeryandada takıyorlar mı o zımbırtıdan
canım bende senin gibiyim ama haftaya doğuracam inş sezeryanla be n doğurursam korkma sende doğurursun:)
canım bende acıdıgını duymustum.o yuzden narkoz verıldıkten sonra takılmasını ıstemıstım doktorumdan sadece cıkarılırken hafıf bır acı oluyor ama cıkınca rahatlıyorsun zaten cok anlık hemen cıkıyor
Canim Benim Hiç Korkma Takarkende çikartirkende Acimiyo.yalniz Arkadaşin Dediği Gibi Onun Orda Olduğunu Hissediyosun Tuhaf Bi şey Oluyo Ama Aci Değil.
CANIM ALLAH HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.BAK ANNE OLMAK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU.KEŞKE DAHA ÖNCE ANNE OLSAYDIM DİYECEKSİN.
ALLAH HERKEZE BU DUYGUYU TATTIRSIN.