• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum yapanlar merak edıyorum

xoxzge_xoxzge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
75
0
86
Ankara
sezeryanla dogum yapan anneler bıseyı cok merak edıyorum acab sondayı nası takıp cıkartıyolar takarken ve cıkartırken acıyomu bılgı verın lutfennnnnnnnn:sm_confused:

cnm sondanın ucunda hortum hortumun ucunda kanca gıbı bısey var vajınanın ıcıne verıyorlar ama hıc acımıyor emın olabılırsın sadece degısık bı his oluyo cıkartırken hele ben hıc anlamamıstım stres yapma kendıne canım benim hamilemisin sen ?

evet acı olmuyo ama rahatsız hissediyorsun kendini böyle bi garip duygu onun orda oldugunu bilmek benim gibi kendini kasmazsan ii olur acımaz

cnm sondanın ucunda hortum hortumun ucunda kanca gıbı bısey var vajınanın ıcıne verıyorlar ama hıc acımıyor emın olabılırsın sadece degısık bı his oluyo cıkartırken hele ben hıc anlamamıstım stres yapma kendıne canım benim hamilemisin sen ?

ben cok korkak bırıyım kan bıle aldıramam bu yuzden hamıle olmaktan bıle cok korkuyorum tek kacıs yolum sezeryan olurum dıyorum ama kımısı sonda cıkartırken cok agrıyo dıyolar onu bıle kafama takıp hamıle olamıyorum onumuzdekı aylr ıstıyorum ama korkumu yenebılırsem

sezeryanla dogum yapan anneler bıseyı cok merak edıyorum acab sondayı nası takıp cıkartıyolar takarken ve cıkartırken acıyomu bılgı verın lutfennnnnnnnn:sm_confused:

canım bende acıdıgını duymustum.o yuzden narkoz verıldıkten sonra takılmasını ıstemıstım doktorumdan sadece cıkarılırken hafıf bır acı oluyor ama cıkınca rahatlıyorsun zaten cok anlık hemen cıkıyor

Canim Benim Hiç Korkma Takarkende çikartirkende Acimiyo.yalniz Arkadaşin Dediği Gibi Onun Orda Olduğunu Hissediyosun Tuhaf Bi şey Oluyo Ama Aci Değil.
CANIM ALLAH HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.BAK ANNE OLMAK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU.KEŞKE DAHA ÖNCE ANNE OLSAYDIM DİYECEKSİN.
ALLAH HERKEZE BU DUYGUYU TATTIRSIN.

canım bende senin gibiyim ama haftaya doğuracam inş sezeryanla be n doğurursam korkma sende doğurursun:)

MURGİZ ÇOK AZ KALMIŞ BEBİŞİNE KAVUŞMANA.
ALLAH KURTARSIN CANIM.İNŞ ELİ AYAĞI DÜZGÜN,SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN BEBİŞİNİ
BİZE HAYIRLI HABERİ VERMEYİ UNUTMA!

ııııy benim icim tuhaf oluyor
ben dogumdan cok sondadan korkuyorum yaaaa
epidural sezeryandada takıyorlar mı o zımbırtıdan :(

canım korkacak bişey yok,bendoktorumla konuştum bayıldıktan sonra takıldı ,çıkartırken ayıktım hafif bi acı oldu ama anlık bişey çıkar çıkmaz rahatlıyosun zaten

ııııy benim icim tuhaf oluyor
ben dogumdan cok sondadan korkuyorum yaaaa
epidural sezeryandada takıyorlar mı o zımbırtıdan :(

o gün ameliyat olcagın için cok heycanlı oluyosun sonda acıtmıyo gercekten sadece rahatsızlık veriyo hem sonda takılması iyi ameliyatlı wc ye gitmek cok zor olur hemen bide bi dünyta serum veriyolar o yüzden takılmasa sürekli wc ye kosturup durursun

canım bende acıdıgını duymustum.o yuzden narkoz verıldıkten sonra takılmasını ıstemıstım doktorumdan sadece cıkarılırken hafıf bır acı oluyor ama cıkınca rahatlıyorsun zaten cok anlık hemen cıkıyor

saolun kızlar ya bırazda olsa rahatlıyorum artık cocuk ıstıyorum cunkı korkularım oluncada hep ertelıyorum

Canim Benim Hiç Korkma Takarkende çikartirkende Acimiyo.yalniz Arkadaşin Dediği Gibi Onun Orda Olduğunu Hissediyosun Tuhaf Bi şey Oluyo Ama Aci Değil.
CANIM ALLAH HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.BAK ANNE OLMAK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU.KEŞKE DAHA ÖNCE ANNE OLSAYDIM DİYECEKSİN.
ALLAH HERKEZE BU DUYGUYU TATTIRSIN.

amın canım allah hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın evt aslında hayatta hıc bı zaman keske demememız lazım hayırlısıyla olur ınsallah

Back
X