canım bizimde bir kac gündür gaz sorunumuz var şuandada kızım durmuyor eşimi yolladım acık eczane bulur inş. senin dedigin sab sımplex ten almaya gönderdim inş. iyidir yaa sen zincoyu kulandınmı o nasıl:uhm:
Yaa ne biliyim zincoyu ben 2 haftadır falan kullanıyom ama alttan altını acınca zart zurt salıyo ama daha içerde cok heralde benimki de su anda sancılı ayaklarını cekip duruyo ustten cıkaramıyo heralde ondan da oluyo o ilaca super diyolar ama yarın ben de alacam
GAMZE OĞLUŞUN ÇOK YAKIŞIKLI...
AMA BEN KIZI VERDiM :roflol:
kızlar yarın yarı kırkımız doluyo 20 günlük oluyoruz...20 günlükken özel yaptığınız bişeyler oldumu? 40 taşla banyo yaptırmak gibi? 40 ı çıkıncada yapılıomuş galiba....
kızlar yarın yarı kırkımız doluyo 20 günlük oluyoruz...20 günlükken özel yaptığınız bişeyler oldumu? 40 taşla banyo yaptırmak gibi? 40 ı çıkıncada yapılıomuş galiba....
kızlar meraba herkese
bizim süt problemimiz var kızım dymuyo ve sürekli emmek istiyo hatta kolunu emmekten morartmış zilli. sütümün ne kadar olduğunu anlamak için bugün sağdım 2 saatte bir 60 cc anca çıkıyor o da yetmio ve ben 30 sma s26 veriyorum hiç istemeden veriyorum malasef
mama veren arkadaşlar ne kadar aralıkla kaç ml veriosunuz mamayı bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim. bi de sütünü sağan arkadşlar kaç saatte bi sağıosunuz kaç cc çıkıo sütünüz?
bi de kızım en son dün sabah kaka yaptı yani 36 saattr tık yok mamadan mı oldu acaba
buarada dkrm bana süt sağmanın ii olmadığını bebeğin emerek 5 kat daha fazla süt alabileceğini söledi arkadaşlarımsa süt sağmanın süt kanallarını daha çabuk açacağını söledi bende hem ne kadar sütüm olduğunu anlamak için hem de sütüm artar diye aventisin pompasını aldım ama ne yapcam kafam karıştı...
kız kırkı 40 gün dolunca degilmi 20gün mü dolunca oluyormuş ben 40 dolunca biliyordum bizde 40 dolunca 40 kaşık suy katıcaz banyo suyuna bebegin sonra o sudan 40 kasık suda annenin banyo suyuna ekleniyormuş yani anne ve bebek kırklanarak banyo yapıyor
adasu cm ya sen 60 cc nası veriosun kaç saate bir?
ben her emzirmeden sora 30 cc veriyorum
günde en az 4-5 kez vermiş olyorum yanihala bi düzene oturtamadım geceleri çok zorlaniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?