aman aman semras hanim gelmis hosgeldin canim
he ya bak bi suru doguran oldu masallah
hadi bakalim darisi senin basina nasilsin sancilarin var mi senin de ? :teytey:
sağolasın canım bende çok özledim sizleri bir anneme kaçamak yapayım dedim hemen girdim foruma annişleri öğrenmek için evet ara ara sancılar oluyor bekliyoruz bakalım şimdilik doktorumuz ne diyecek perşembe tekrar kontrol var sen ne alemdesin bakalım
adasu ne bandaj falan ben banyo yaptım pansuman yapıyorum hergun ıkı kere bıde sut yapan gıdaları yazabılırmısın benım sut az gelıyo ne yapmam gerekıyo yazarsen ıı olur dılem nasıl bu arada
saol canım benım evet ben emzırıyorum artı mama memıyorum cunku sutum yetmıyo yazdıgın ıçın tesekkurler canım
kızlar humana stil tenin çok işe yaradığını duymuştum.bide bol su ve sıvı tüketin.süt için en faydalı bunlar.bide stresten uzak durun ve sütüm var bebeğim doyuyo diyerek kendinize telkinde bulunun lütfen.:lepi:
ya kızlar benim de sutum azaldı yaa 5-6 gun o kadar coktu ki sagıp sagıp bosaltıyodum goguslerim patlayacak gibiydi iyice azalmaya basladı yaa hele bugun zor yetirdim simdi bos bakalım aksama nolcak iştahım da hiç yok yiyemiyorum dogru duzgun off humanaya devam lokum 1 bardak sut bide komposto ıcıyom ama canım sıkılıyo bu işe
canım valla benim çevremden duyduğum sütün olması için sık sık emzirmek ve iyi beslenmek önemli.yani sadece suyla sıvıyla olacak iş değil.ayrıca sağmakta çocuğun emmesi gibi olmadığı için sütü azaltır diye okudum.neden sağıyosun sık sık emzir bebeğini.sana söylüyorumda bakalım ben ne yapacağım.:sm_confused:şu zamanda herkes sütsüzlükten şikayetçi.eskiden pompada yokmuş humanalarda ama annelerimizin ne kadar çok sütü olurmuş.ben 2,5 yaşıma kadar emmişim kesmeselermiş dahada emermişim sırnaşık şey
ohaaaa:roflol: naptın genciza yaa memiş mümiş kalmamıstır annende:roflol:
dogru diyosun da artık hiçbişi eskisi gibi değil ki hayatım eskiler daha sağlammış..
Sutu sağıyodum çunku o zaman nasıldı biliyon mu yatamıyodum ateş yapıyodu patlayacak gibiydi bebiş daha el kadar emse ne kadar emebileceek 100 ml sagdıgımı biliyom yaa ama dediğin dogruymus dunden beri yemeyi artırdım sutum de arttı ama artık sağılacak kadar değil heralde o zaman gogus kucuk mu geliyodu simdi buyudu mu ne annamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?