kızlaarrrrr ben geldim.doğumdan sonra ancak yazabiliyorum. malum sezeryan.Naz kızım bugün 1 haftalık.36 haftalık doğdu ve 2900gr-48cm di.sarılık geçirdik bu 1 haftada .ço şükür atlattık.%80-90 bütün bebekler oluyor sarılık sizinkilerde sakın paniklemeyin.kçok rahat ve güzel epudralle sezeryan oldum.kabataslak böyle bilgiler benim hakkımda sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabiirim.ALLAH HEPİNİZE SAĞLIKLA BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALMANIZI NASİP ETSİN
kızlaarrrrr ben geldim.doğumdan sonra ancak yazabiliyorum. malum sezeryan.Naz kızım bugün 1 haftalık.36 haftalık doğdu ve 2900gr-48cm di.sarılık geçirdik bu 1 haftada .ço şükür atlattık.%80-90 bütün bebekler oluyor sarılık sizinkilerde sakın paniklemeyin.kçok rahat ve güzel epudralle sezeryan oldum.kabataslak böyle bilgiler benim hakkımda sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabiirim.ALLAH HEPİNİZE SAĞLIKLA BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALMANIZI NASİP ETSİN
kızlar dün kontolümüz vardı doktor teyzesi cok iyi dedi süt yaramış dedi akşamlarıda süttüm olmadıgından mama takviyesi yapıyoruz 10grm vermiş ama normal dedi sarılıgımızda yok cok şükür inş. olmazda dün tam bir haftalıkken göbegimiz düştü ne rahatladım size anlatamam daha rahat tutuyorum şimdi kuzumu bir iki gün gecsinde banyo yaptırıcam
gözlerimizde capaklanmalar başladı bizim sanırım göz yaşı kanaları tıkalı onları masaj yapıp acmak lazım..
bizim durumumuz şimdilik böyle kızlar dogum yapmış temmuz anneleri sizinkiler nasıl bakalım Şeniz..
aman canim iyi olsun cadimiz masallah nazar degmesin
gecer goz kapaklari falan korkma
yika kiz bebegini ne korkuyon yazik hic bi sey olmaz ben hep yikardim gobegi varken bile hic bi sey olmadi
gobegi de dusmus hadi gecmis olsun gozun aydin yerimseniben
kızlar bende gogua ucu problemı var ne yapmam lazım sag gosumu verebılıyorum solu veremıyoyorum acıl cevap ne yapmam gerekıyo bıde mama takvıse veren anneler hangı mama
kızlar bende gogua ucu problemı var ne yapmam lazım sag gosumu verebılıyorum solu veremıyoyorum acıl cevap ne yapmam gerekıyo bıde mama takvıse veren anneler hangı mama
kızlar yenı dogan sareılıgı gcırmıs bebek annelerı nasıl anladınız bı yazarsanız sevınızrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?