ne göbeği o da ne oluyor ki...:dance::dance::dance:
evet doktorumuz tek kelimeyle bir numara sagolsun cok iyi bir iş cıkardı ben daha tatılmadım ama rahatladıgımı cok hissediyorum göbüşide baglıycam berenocum sen nasılsın düzelebildinmi nasıl rahat yürüyüp kalkabiliyomusun :uhm:
canım senin de doğum haberini bekliyoz
Kızlar ben de 66 gittim geldigimde 61.5 idim.Bebiş dogumdan 2 hafta once 2.700 du dogumda 3.300 gr boyu 50 cm geldi.
Normal dogum için kesinlikle hasta bezi lazım alın cok komik gorunuyosunuz ama:roflol:
Bi de evde yatak için serilen hazır bezlerden aldım o da cok ii oldu.
Emzirme sutyeni de en az 3 tane alın sutten devamlı değiştirmek gerekiyo normal sutyen de cok kullanıssız.
Onden dugmeli seyler alın rahat ediyonus.
Gobek ilk dogumdan cıktıgım gun cok kotuydu bıngır bıngır diyodu yavas yavas toplandı ama korse alıcam kesinlikle
Bebişin uzerini ortmek için 2-3 penye battaniyesi olsun.
Bide ben prima yenidoganı daha cok begendim molpede gore daha yumusak
doğum Yapan Anneler Ben Bişey Daha Sormak Istiyorum.bebeğe Kaç Kat Giydiriyosunuz?malum Havalar çok Sıcak Buna Rağmen Iç Zıbın Giydiriliyomu Yoksa Sadece çıtçıtlı Bady Ve üzerine Bi Kat Dahamı Giydiriyosunuz.şimdiden Teşekkürler.
ay gamzee resimdeki senin bebisin miiicoksekeriremsucoksekeriremsucoooook tatli masallahh kara kara ayy yerim ben onuuuu
gamzecim maşallah bebişine çoook tatlıymış....buralar çok sıcak zaten 2 gece ateşlendi bizim kuzu ben de kısa kollu tulum giydiriyorum üzerine ince bir tül atıyorum uyurken eldiven sart kesinlikle yüzünü yoluyor çıkarınca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?