• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapan kadınlar kilo verelim!!!!!

MerveeTunaa

19,1.62 bşlngç 9.4 64 kilo güncl 54.5 hdf45 :)
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.423
4.059
53
27
Haydi kızlar beraber kilo verelim fikirlerimizi bilgilerimizi paylaşıp her gün konuşarak zayıflayalım gücümüzü gösterelim!

Bencede kilo verelim!!!!! Benim birazdaha zamana ihtiyacım var sonra spora başlıcam. Ama çok yiyorum yahu kendime dur demem gerek artık.

Bencede kilo verelim!!!!! Benim birazdaha zamana ihtiyacım var sonra spora başlıcam. Ama çok yiyorum yahu kendime dur demem gerek artık.
Ben de çok yiyorum ya doğum yapalı 4 ay oluyor 72 yim 62ym şuanda :( destek lazım :KK200:

Kaç ay önce doğum yaptınız? Konunuz taşınır. İnşallah kısa sürede güzel kilo verirsiniz..
Ben 1 sene sonra 10kg verdim.. 5 kg kaldı durdu..

Ben de çok yiyorum ya doğum yapalı 4 ay oluyor 72 yim 62ym şuanda :KK43: destek lazım :KK200:
Biz daha yeniyiz oglum 15 günlük oldu ama hem çatlaklar hem kilolar. Acaba hiç güzel bir kadın olamayacakmıyım artık diye moralimi bozuyor dikişlerim iyileşir iyileşmez spor yapıcam koydum kafaya. Benim çokkk daha fazla kilom var. Ekmek yemeyi azaltacam dengeli bir şekilde beslenicem yarından itibaren. Bol su içiyorum zaten. Doktorum tembihliyor çok yemeğe gerek yok su içsen yeter süt yapar diye ama açlığıma yenik düşüyorum. Senin dogum şeklin ne normal dogumsa ve saglık sorunun yoksa spora başlayabildin mi? Bebeginden vakit bulabilirsen bide o var tabi

Ben de çok yiyorum ya doğum yapalı 4 ay oluyor 72 yim 62ym şuanda :KK43: destek lazım :KK200:
Biz daha yeniyiz oglum 15 günlük oldu ama hem çatlaklar hem kilolar. Acaba hiç güzel bir kadın olamayacakmıyım artık diye moralimi bozuyor dikişlerim iyileşir iyileşmez spor yapıcam koydum kafaya. Benim çokkk daha fazla kilom var. Ekmek yemeyi azaltacam dengeli bir şekilde beslenicem yarından itibaren. Bol su içiyorum zaten. Doktorum tembihliyor çok yemeğe gerek yok su içsen yeter süt yapar diye ama açlığıma yenik düşüyorum. Senin dogum şeklin ne normal dogumsa ve saglık sorunun yoksa spora başlayabildin mi? Bebeginden vakit bulabilirsen bide o var tabi

Kaç ay önce doğum yaptınız? Konunuz taşınır. İnşallah kısa sürede güzel kilo verirsiniz..
Ben 1 sene sonra 10kg verdim.. 5 kg kaldı durdu..
haziranda doğum yaptım ben ikinci doğum ilkinde 22 almştm bunda 16 ama hedefim 48 şuanda 62 kiloym:)

Ben de şu durum mesajınızı anlamaya çalışıyorum. Güncel 54, hedefiniz 45 sandım, içimden biraz günahınızı aldım :olamaz:
ya o eski durum mesajı burda kilo vermiştim ilk doğumunda da 62 ilr başlayıp 54 e kdr düşüp yeniden hamile kalınca bırakmak zorunda kalmştm durumu yeniledim ama olmamış sanırım :) şuan 62 kılıyım 48 olmak istiyorum :)

Canım benim ikinci sezeryanım 4 aylık bir oğlum ve 2 yaşında bir oğlum daha var dikiş ağrısı yaşamaya fırsatım pek olmadı yemek yemeye de öyle olmuyor ama emzirirken açlık duyuyorum tatlı çok yiyorum bugünden itibaren başladım İnşallah hedefimize ulaşırız biz güçlü anneleriz başarırız fit güzel kadın oluruz o kdr çocuk bakıyoruz canım sen de hiç üzülme hemene dikkat et dereotu ye bol bol su iç süt olur inşallah ama hemen spora başlama ben daha başlamadım vaktim pek olmuyor iki çocukla aksiyonla geçiyor günler :)

Diyet günlükleri kısmında emziren annelerin zayiflama günlüğü var oraya katılabilirsiniz arkadaslar bebeğinizin kac aylık olduğuna göre menuleribize yorum yapiyorlar ama aşırı kilosu olmayanlar katilmiyordu :) ben emzirmeyi biraktim onlara kötü örnek olmamak için cikmistim.Basarilar.

Back