Doğuma Hazırlık doğum yapan arkadaşlar!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esraaydin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
132
0
37+1 deyim ara ara karın ağrım oluyo ama üşütmektenmi anlayamıyorum birde şu kasılmalar nasıl oluyo tarif edermisiniz ben birşeyler hissediyorum ama bebeğin hareketlerimi kasılmamı anlayamıyorum kasılmaları ve ağrıları tarif ederseniz çok sevineceğim....:enbuyukkk:

Ya canım aynı dert bende de var... Sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor... Akıntımda fazlalaştı gibi... :KK43:(( A N L A Y A M I Y O R U M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1no2:

canlarım benim isterseniz doktorunuza danısıp bir nst cihazına girin cunku bende 38 . haftamda karın agrım oluyordu aralıklarla onemsemedim iki gun devam etti üçüncü gün doktora gittim ve nstye baglandım doktor iyiki yolda dogurmamıssın dedi dogum sancısıymıs meger o aksama dogum yaptım

canlarım benim isterseniz doktorunuza danısıp bir nst cihazına girin cunku bende 38 . haftamda karın agrım oluyordu aralıklarla onemsemedim iki gun devam etti üçüncü gün doktora gittim ve nstye baglandım doktor iyiki yolda dogurmamıssın dedi dogum sancısıymıs meger o aksama dogum yaptım

aa ciddimisin gamze ama benimki düzenli değil mesela bugü ağrım olmadı dün önceki gün falan vardı hep, salı günü çatı muayenesi olcam ozaman nst almazsa ben girmek istediğimi söyleyecem zaten artık alması lazım değil mi?

Evet canım alması lazım ben girmiştim 3 hafta önce bişi çıkmadı nts de ... düzenli değil kasılmalarım özellikle geceleri oluyo... adet ağrısı gibi.... ya doktorumda c.tesi gelecek tatildeymiş... korktum sanki biraz

38+4 deyim bugün, dün gece uyandığımda sol böbreğimde çok kötü bi ağrı hissettim, acaba sancıydı da ben böbrekte gibi mi hissettim?

böyle olna var mı hiç aranızda kızlar?

kızlar bende 3 gündür çok huzursuzum ya daha erken ama 3 gündür kızım sürekli biyerlere toplanıo kasılmaları yoğun hissetmeye başladım ağrım yok ama bazen nefesim kesilio sanki yarın sabah dr. muayenemiz var ama ben hazırlıksız yakalanaktan o kadar çok korkuyorum ki :KK43:(

ben o kasılmalrı 26.haftada yaşamaya başladım maalesef şuan 34+6 dayım çok şükür riskli dönem geçti ama şuan bile kasılmalarım devam ediyor ilaç kullanıyorum prepar die valla doğurcam farkında olmadan die korkmuyorda dilim.çünkü o kadar çok kasılmalrım oluyoki zaman zaman artık önemsemiyorum alıştım nst cihazına bağlanmaya:)bu arada böbrek ağrısı bendede oluyor sol tarafımda hata geçen gün doktorumu aradım bunun için olabiliyo yani bu ağrılar bu böbrek nie ağrıyo onu bende anlayabilmiş dilim açıkcası

Benımde Öyle adet sancısı gıbı karın aĞrım oluyordu fakat 41. Hafta bıttı doĞurmamıŞtım muayene dıe gıttım 41 hafta bıttıĞı ıÇın doĞuma aldılar sunı sancı verdıler hıÇ fayda etmedı sezeryana aldılar dırek.

X