dogum yapan arkadaslar kilo verdinizmi

agapi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
72
1
kilolar ne alemde ben hıc kilo veremedim hamileligimde 24 kılo aldım dogumla (sezeryan) 7 kılo gıttı kalan 17 kilo oylece duruyor bebegım 4.5 aylık eskı kıyafetlerim 36 bedendı su an 42 44 bedenım :çok üzgünüm: dolabı yenılemek ıstemıyorum eskılerın ıcıne gırmem gerek ama nasıl ıstahım cok fazla ozellıkle aksamları delı gıbı acıkıyorum halsız kaldıkca bunaldıkca yoruldukca kafam karıstıkca bıseyler yıyorum kontrolsuzce ne yapıcagımı bılemıyorum nasıl kılo verılır kı boyle hamılelıgımde bı acıldı ıstahım o zamandan berı de hıc kapanmadı
nasıl motıve olucagımı bılemıyorum bu konuya sızler ne yaptınız

canım benım bebegını gule gule buyut.
ben ılk kızımda 16kılo alım normal dogum hemen verdım.
ıkıncıde 22kılo aldım seeryan oldu 10unu verebıldım 12sı kaldı.
yanı sezeryanda kalıyor kesınlıkle.
ama ben 40kıloydum 52oldum.
su an yuruyus yapıyorum 2kgsıde gıttı.sıkılastı vucudum daha ıyıyım.
9ay oldu dogum yapalı zmanla geıyor ama dıkkatlı ol kıloya meyıllıyse vucudun:)))))
ben cok yerım ama yuruyus ve sporumu aksatmam.her ssabah 6 8,30arası yururum.ıyı gelıyor tavsıye ederım:))))))

Hamileliğimde 21 kg aldım. Doğum yapalı 21 ayı geçti. Ama hala 5 kg fazlam var. Onuda verebileceğimden pek emin değilim. Çünkü 1 kg versem 2 kg olarak geri alıyorum. Normal doğum yaptım. Doğum yaptığımda 10 kg hemen verdim. Sanırım spora başlamanın zamanıdır.

hamileliğimde ben göçmüştüm ya 52 ile başladım 74 ile bitirdik 22 kilo almışım sanırım doktor kızmıştı:)
şimdi 56 kg yim kızım üç aylık bu arada
4 kilo fazlam var onu veremedim bir türlü

1. selam kizlar bende nerdeyse dogum yapali uc ay olucak 55 kiloyla basladim 73 doguma girdim ilk cocugumdada oyleydi dort ay sonra eski kiloma donmustum.simdi ise uc ay olucak nerdeyse simdilik dort kilo fazlam var siki bi diyete basladim birhatadir bir haftada iki kilo verdim geriyo kaldi dort kilo insallah veririm .

agapi form bisküviler falan varya onlardan alsan canın sıkıldıkça onları tüket en azından kilo yapmıcak şeyler yemiş olursun bol bolda su iç malum süt içinde gerekli ben o şekilde yapıyorum sütüm ii arada still tee çay içiyorum yemeğimide yiyorum ama aradaki o atıştırmalarda form ürünleri tüketiyrum 1-2 kilo fazlam kaldı yavaş yavaş gidiyo

X