doğum yapan arkadaşlar doğum hakkında yardımm acill

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim günüm doldu ve normal doğum istediğim için hala bekliyoruz bugün doktora gittiğimizde nst sancı çıktı iki tane fakat altan muayne ettiğinde doktorum açılma olmadığını söyledi p.tesiye kadar bekleyelim dedi suni sancı versek dedim bence gerek yok açılma olmadığı için boşuna sancı çekersin sezeryana alalım dedi bende sezeryan istemiyorum birde suyu azalmış bebeğin kafam çok karıştı arkadaşlar bunu yaşayan arkadaşlar bana akıl verin ltfn suni sancıyla denesem mi acaba kızım kanala oturmuş baya aşağıda dedi açılma ihtimali yokmu ki cvp sevinirim

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun. öncelikle kendini şartlandırma normal diye. ama eger herhangi bir problem yoksa, o zaman normal doğumda ısrar etmeni tavsiye ederim.
benim normal günümden 11 gün geçti ve 1 cm açıklık ile suni sancı aldım. 2 saat sonunda da doğurdum. yani hiç açıklık olmasa dahi suni sancı verilebilir.. ve benim kızım kanala girmişti ama başı çok yukarıdaydı. doğumda doktorum biraz gögsümden bastırdı.. seninki kanala girdiyse ve aşağıdaysa bence deneyebilirsin. ama tabi suyun azalması durumu pek iyi değil.

15 gün önce doğum yaptım ilk önce normal doğumdu açılma çok fazlaydı suni sancı aldım sonrada epidural anestesiyle normal doğumu denedim (ağrısısz doğum) ama doumda bebeğin kordonu dolandığı için direk sezaryana aldılar beni yani hereşey normal doğumdu ama sezaryen oldum ayrıca açıklık çoktu ve bebek aşağıdaydı bu nedenle eğer gün geçtiyse beklemenin bi anlamı yok suni sancıyla yapabilirsin eğere normal doğum şartları varsa

arkadaşlar deneyimlerinizi yazın ltfn yarın doktora gidicem hala kafam çok karışık suni sancı konusunda

canım suni sancıyı çekip te birde sezeryana girmek var o daha kötü..üstelik suyun azmış bebek tehlikeye girebilir ..bence riske atma..dr unu dinle sakın şu olsun bu olsun diye ısrar etme dr neyi uygun görüyorsa öyle olsun..benim dr um kontrole gittiğim sıradan bir günde seni doğuma alıyoruz dedi apar topar,söyleyecek tek bir sözüm yoktu..dr olan oydu ve ona güveniyordum..bence sende güven

İnşallah şu an hastanedesindir bebeğinle...Ve inşallah normal doğum olmuştur...

canım rahmin açılması için oksitosin maddesine ihtiyaç var o da medine hurmasında ve rezenede yüzde 80 oranında var bak sen hemen 1 kase hurmayı ye 2 fincanda rezene çayı iç hem doğumun kolay olur hem de bunları 2 gün ye 3. güne doğurursun hiç korkma kendimden biliyorum

cnm normal olması en güzeli tabii ama bebğin suyu azalmışsa beklemek doğru değil bence.sağlıklı doğsunda bebişin varsın sezeryan olsun.zaten gününde geçmiş sıkıntı olmaz inşaallaah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına.
bize haber ver ama doğurunca falan merak ederiz biz şimdi

mutlaka veririm hurma yı bende duydum yiyiyorum ama rezeneyi hiç sevmem ama içerim yeterki bebiş gelsin artık bu arada benim kasılmalarım başladı kasılmalar nasıl olur kıslar kaburgama doğru kasılma şeklindemi vede sabahtan beri belimden kasığıma vuran ağrı var bana biraz sancıdan bahseder misiniz

arkadaşım valla pc başında doğuracan korktum ha.ben sancılarım başlayınca bebeği resmen elimle hissttim karnım taş gibi oldu ve sanki bebeğin ayakları kaburga kemiklerime değiyordu.nasıl anlatayım sanki böyle tuvaletin var gibi oluyor.uykun geliyor.nefesin daralıyor.belin ağrıyor başka aklıma gelmiyor.ve azda olsa suyum gelmişti.

ha birde sancım var diyosan ılık bir duş al derim hem rahatlatıyor hem insanı gevşetiyor rahat doğum yaparsın.ama dikkat et kayıp düşme oturarak banyo yap.

cnm güldürdün beni benimde aynı şekilde sancılarım yalancı değil demek çok sevindim ayyy kızım geliyor inşşşşş kaburgalarım felaket ve sancılarım 5 le 7 dk arasında geliyo

sen daha ordamısın hadi git hastaneye.demedi deme pc başında teknoloji çocuğu olacak

valla sancılarım geçti benim bende anlamadım arkadaşım aynı senin dediğin gibi sancım vardı geçti inş gece falan gelir haber yazarım inş buraya doğrurumda

yok cnm doğurmadım hala sancılarım giriyor ara ara ama yok özellikle rahima doğru çok baskı var ve belim ağrıyor bakalım yarın kontrol var olmadı perşembe alıcam dedi dr hayırlısı artrık

Selam
Bende normal doğum yaptım. Üstelik Amerikada olduğum için doktoruma çok ısrar ettim bir an önce suni sancı verin ve doğurayım ülkeme döneyim diye. Ama 1.si suni sancı ile tam doğum gerçekleşemiyor. Genelde sezeryana dönmek zorunda kalabiliyorsun. ve normal sancıdan daha çok ağrı çekiyormuşsun. yani boşu boşuna bu konuya girme derim. biraz sabırlı ol bence ve bebeğin kendi kaderinin tarihinde ve saatinde gelsin. dr'm bana son kontrolümde çarşamba günü 1-2 hafta daha doğum olmaz dedi. ve ben rahatlayıp gezip tozdum yemek davetlerine katıldım. perşembeden itibaren sırtımın ağrımasını dikkate almadım ve cumartesi 03:00 itibari ile 3dk bir sancı ile doğum başladı. ve hastaneye zor yetiştik. bu işler hiç belli olmuyor. eğer çok istiyorsan topuklu ayaklarına masaj yaptır. inanılmaz derecede doğumu hızlandırıyor. amerikada erken doğum olur diye ayak masajı yaptırmayın diyorlar. benim oldu... hayırlı doğumlar, allah bir nefeste kurtarsın. sevgiler bayanssulusmile

:) ben bu mesaja cvp yazdım ama çok eskiymiş:) doğum gerçekleşmiştir herhalde:) karıışıklık için kusura bakmayın

Son düzenleme:
:::::(((((((((( 40 .cı haftam bitti ama benim bebeğim hala gelmiyor normal doğurmak istiyorum ama dr.41.hafta bitince doğuma alcak napiiiiim yardım lütfennn ne ağrı var ne sancı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…