Doğum Yapan Anneler Lütfen cvp

Borzo

Mucizemmm
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007
3.002
5
Arkadaşlar Ben 14 nisanda erken doğum yaptım.bebeğim 22 haftalıktı..Yaşıyamadı tutunamadı bana kaybettim kızımı..
Sizlere sormak istediğim ne zaman ilk adetinizi oldunuz..benim buğün 36 gün oldu..
Acaba ne zaman adet olurum ??
Ne zaman yeniden deniyebilirim??

canım ne denir bilmiyorum Allahım sabırlar versin,ben normal doğum yaptım,4.ayda adet gördüm emzirmeden ve hormonlardan dolayı,biraz daha beklemen gerekiyor sanırım,umarım bundan sonra herşey yolunda gider...

İnşallah canım ben hemen olurum diye umut ediyordum...Nasıl geçecek zaman bilmiyorumki...

canım cok gecmıs olsun ne dıyım allah bol sabır versın ben dogumumda 40 cıktıgı gun reglı oldum herkesın degısır bu durum umarım en kısa zamanda reglı olursun cnm

canim oncelikle gecmis olsun.allah cektigin aciyi yeni bir bebekle unuttursun insallah canim.benim bildigim her hamileligin arasi iki sene olmali.doktorum oyle soyledi.benim gorumcem senin gibi cocugunu kaybetti tekrar uc ay sonra hamile kaldi dokuz ay kanamali olarak yatti ama oglu oldu cok riksliydi heran dusurebilirdi bebeyini cok cekti.bence doktoruna sor canim.

ben 40 im cıkana kadar 20 gün gördum.kırkım cıktıktan bir ay sonra gordum suan kızım 6 aylık daha adet göremedim.kişiden kişiye degişiyor.Allah sabır versin canım cok gecmiş olsun

gecmiş olsun canım
benim kızım 4 aylık hala olmadım bekliyoruz
sen bildiğim kadarıyla kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsan hemen yeniden deneyebilirsin allah yardımcın olsun canım

canım ya,çok geçmiş olsun...inan çok üzüldüm,bu duygunun ne olduğunu iyi bilirim...
senin bebek konusunda acele etmemen gerekiyor,yeni bir gebelik daha vücüdunda ciddi sorunlara yol açabilir.bu onuda seni en iyi doktorun aydınlatacaktır...

canim cok gecmis olsun allah sabir versin ben ilk dogumda kanaman 40 cikana kadar sürdü sonra 2 ay olmadi sonra düzene girdi 2. Dogumda kanamam 2 hafta sürdü simdi bebegim 3 aylik hala regli olmadim sanirim her dogum farkli oluyor.

dün doktora gittim vajinal usg ile baktı kanamam başlamıştı biraz..adet kanaması dedi inşallah öyledir şuan çok yoğun şekilde kanamam var..sol yumurtalığımda büyükmüş..1ay sonra yeniden kontrol verdi..
inşallah herşey iyi olacak ben umudumu kaybetmedim..çok zor günler geçirdim...rabbime sığınıyorum herşeyde hayır vardır...
teşekkürler arkadaşlar..rabbim sizlere ve bebeklerinize uzun ömür versin

canım nolur yeni bir bebek için acele etme.senin daha biraz kendini toparlaman lazım.vücudununda kendini toparlayıp yeni bir bebeğe hazır olması lazım.bak sonra sağlığında sorunlar çıkar.çektiğin sıkıntıları ve üzüntünü tahmin edebiliyorum.ama yeni bebeğininde sağlığını düşünmen gerekiyor. allaha emanet ol...

Arkadaşlar Ben 14 nisanda erken doğum yaptım.bebeğim 22 haftalıktı..Yaşıyamadı tutunamadı bana kaybettim kızımı..
Sizlere sormak istediğim ne zaman ilk adetinizi oldunuz..benim buğün 36 gün oldu..

ayy cnm beniim..bi an okuyunca çok kötü oldum..çok üzüldüm..rabbim sabır versin sana..ben doğum yapalı 3.5 ay oldu daha görmedim regl...inşallah en kısa zamanda hamiş oluş..bebişini sağlıkla kucağına alırsın bitanem:1hug:

....................................................................................................

Son düzenleme:

canım bende 22 haftalık kızımı kaybettim...çok üzüldüm çok yıprattım kendimi şimdi kendimi toparlıyorum...çünkü elimizden bişey gelmiyor..
ben geçen hafta ilk adetimi oldum doğumdan 45 gün sonra ilkpenbe geldi daha sonrada kahve rengi geldi..yeni bitti adetim 7 gün sürdü ..bende endişeleniyorum acaab normalmi diye..çarşanba veya perşenbe bende gideceğim..dr bana 2 ay korunduktan sonra yeniden hamile kalabilirsind emişti sanırım doldurdum bende sabırsızlanıyorum inan hemen hamile kalmak istiyorum amaaaaaaaaaaa :1no2:

allah bizim yaşadığımız üzüntüleri kimseye yaşatmasın kendine iyi bak
bebekleri olan annlerinde allah bebeklerine sağlık mutluluk versin:nazar:..anneler bizlere dua edin.bebeklerimiz tutunssunlar bizlere....a.s.

X