doğum yapan anneler: emzirme atleti hakkında sorum var

s.m18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
252
12
298
Diğer
kızlar ilk bebeğimiz 6 hafta sonra bizimle olacak inşllh,tecrübeli değilim,doğum kışa denk geleceği için emzirirken belimi üşütmek istemiyorum,önereceğiniz,kullandığınız emzirme atleti markası,modeli var mı,bide hamilelik öncesi 85 beden sütyen takıyordum,hamilelikte 90 oldu,100 beden mi almalıyım emzirme atletini,doğumdan sonra büyüyo diyolar,yardımınızı bekliyorum kızlar

emzirme atletini sütyenli olanlardan al mutlaka.hem böylece sütyen takmana gerek kalmıyor.ben nbb nin aldım inanılmaz rahat.hem sütyen hem atlet emzirirken belin açılmıyor.sadece sütyenin ççıtçıtını açıyorsun o kadarcık.ben hamileyken 90 dı atleti de süğtyeni de 90 aldım.zaten ilk 1 ay büyük oluyor.sonra o kadar şişikin ve dolu olmuyor göğüs

bende nbb kullanıyorum çoook ama çok rahatım arkadaşın dediği gibi hamileyken kaç beden giyiyorsan o bedenden al

bende nbb nin aldım ve cok kullanışlı tavsiye ederim..bence 95 falan alabılırsın bende 85 kullanıyordum hamilelik öncesi şimdi bir tane 100 beden aldım bır tane 95 aldım ıkısıde ıyı geldi:)

valla ben alırken kimse bei uyarmadı emzirme sütyeni aldım... sonradan öğrenince çookk pişman oldum... keşke atlet alsaymışım diye...

şimdiki bedenin neyse o bedeni al... zaten iç giyimciler yönlendiriyorlar...

Atlet olarak alman kesinlikle daha mantıklı.gögüs bölümü sütyenli olanlardan alırsan inanılmaz rahat sütyen takmadan rahatça emziriyorsun.ben şahinler marka bir içgiyimciden almıştım.bebefox markada çok güzel görünüm olarak...80-85 giyiyodum 90 beden almıştım onu tam geldi hatta 95 de olurmuş büyüyor çünkü gögüsler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…