Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bende spiral istedim ama eşim ben korunurum senin korunmana gerek yok dedi ya annem söylemese aklımın ucundan bile geçmezdi şimdi sonucu beklicem inşallah negatif çıkar rabbim isteyenlere nasib eylesin inşallah
ayyy hamileykn ne gzl korunma falan yoktu.şimdi başladk yine.bnmde bebişim 3 aylık eşim korunuo ama şimdi tedirgin oldm.allah isteyen herkese en doğru zmnda bebiş versn.
benimde aynı senin durumun gibi oldu daha üstümüzden hamilelik hormanlarını atamadığımız için gebelik testinde pozitif çıkıyormuş aynı şeyi küçük kızım küçücükken olmuştu ne ağlamıştım ne ağlamıştım ...olumunekankayizsmile
Ben böyle birşeyi duymadım hiç ben kırk sonu kontrole gittiğimde doktor spiral taktırmamı tavsiye etmişti ama ben korkudan taktıramamıştım doğumdan sonra deprosyona girmiştim çok zor bir doğum yaptığım için