How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Doğum yapalı 3 ay oldu lütfen cevaplayın

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
98
konuyu nereye açacağımı bilemedim sabah hamileler bölümüne yazdım ama sonra sildim ben 15 ekimde sezaryenle doğum yaptım 7 kasımda adet oldum 2 aralıktada adte oldum ama bu ay olmadım bide hamilelikteki belirtiler olmaya başladı bende dün gebelik testi aldım bu sabah yaptım ve sonuç pozitif çıktı ne yapacağımı bilmiyorum eşime söylemedim eşim korunuyordu acaba doğumdan sonra gebelik testi pozitif çıka bilirmi eğer bebek varsa sezaryenden sonra hemen hamile kalan varmı aranızda bide eşime hemen söylesemmi yoksa kan testi falan yaptırıp sonuca göremi söylesem ne olur cevap yazın çok kötüyüm

Hemen kan testi yaptırın,bir ihtimal hormonal bir durumda olabilir.
Hemen gidin yaptırın bence.

aslında ben doğumdan sonra normal sanıyordum bu belirtileri dün annemdeydim kızım meme emmek istemiyor annemde zorladı bizimki çığlık atarak ağlayınca annem ablanda böyleydi fazla emmedi meğer ben sana hamileymişim deyince anneme olamaz çünkü korunuyoruz dedim ama içime kurt düştü eve gelirken eczaneden test aldım sabah yaptım pozitif bilmiyorum ne yapıcam inşallah bebek yada kötü bişey yoktur ama pazartesi ilk işim kan testi yaptırcam

sezeryanden sonra hemen hamile kalan yok galiba

canım düşük bir ihtimal ama olabilirde eşinle paylaş bence birde hemen kan testi yaptır

olamaz yaaaaa.canım inşallah yoktur birşey.bence eşine söyle.ben olsam söylerdim.canım neden sen korunmadın.ya ben yeni spiral takrırdım.ama kalırım felan diye çok korkuyorum.spiral olduğu halde bile eşime bazen geri çektiriyorum.daha alışamadım.ama şunu unutma gripsen felan testte pozitif çıkıyo.allah yardımcınız olsun inşallah.:Saruboceq:

konuyu nereye açacağımı bilemedim sabah hamileler bölümüne yazdım ama sonra sildim ben 15 ekimde sezaryenle doğum yaptım 7 kasımda adet oldum 2 aralıktada adte oldum ama bu ay olmadım bide hamilelikteki belirtiler olmaya başladı bende dün gebelik testi aldım bu sabah yaptım ve sonuç pozitif çıktı ne yapacağımı bilmiyorum eşime söylemedim eşim korunuyordu acaba doğumdan sonra gebelik testi pozitif çıka bilirmi eğer bebek varsa sezaryenden sonra hemen hamile kalan varmı aranızda bide eşime hemen söylesemmi yoksa kan testi falan yaptırıp sonuca göremi söylesem ne olur cevap yazın çok kötüyüm

canım sen birde kan testi yaptır bence o testlerde yannışlık lardaa olabiliyor
sezeryanla dogum yapan bir yakınım dogumdan hemen sonra hamile kaldı ve ilk bebeginin oldugu gün ikinci bebegini dogurdu yani sezeryandan sonrada hemen hamile kalınıyor

Canım bencede hemen kan testi yaptır.Reglin hemen düzene girmiş eğer bir düzensizlik olsaydı hormonlarıda düşün diyecektim ama sen hemen doktora git bence...Varsada öyle bir şey hakkında hayırlısı olsun...

kızlar test yaptırdım eşim akşam işten gelince konuşucam inşallah bebek ve kötü bişey çıkmaz sonucu pazartesi sabah alıcam nasıl beklicem bilmiyorum

olamaz yaaaaa.canım inşallah yoktur birşey.bence eşine söyle.ben olsam söylerdim.canım neden sen korunmadın.ya ben yeni spiral takrırdım.ama kalırım felan diye çok korkuyorum.spiral olduğu halde bile eşime bazen geri çektiriyorum.daha alışamadım.ama şunu unutma gripsen felan testte pozitif çıkıyo.allah yardımcınız olsun inşallah.:Saruboceq:

canım bende spiral istedim ama eşim ben korunurum senin korunmana gerek yok dedi ya annem söylemese aklımın ucundan bile geçmezdi şimdi sonucu beklicem inşallah negatif çıkar rabbim isteyenlere nasib eylesin inşallah

canım bende 13 ekimde sezeryanla doğum yaptım ama hala adet olmadım senin adetin hemen başlamış canım hadi hayırlı haberlerin olsun inş.

canım bende 13 ekimde sezeryanla doğum yaptım ama hala adet olmadım senin adetin hemen başlamış canım hadi hayırlı haberlerin olsun inş.

doğumdan sonra kanamam 11 gün sürdü kasımın 7 sınde tekar olunca doktorumla konuştum oda normal adet oluyorsundur dedi 3 gün sürdü bence sende doktorunla görüş

günaydın kızlar sonucuı aldım negatif muaynede oldum her iltimale karşı hala adet olmadım doktor doğumdan sonra biraz aksamalar olur dedi adetin geçikmesi normalmiş vucüt bir kaç ay içinde düzene girermiş evde teste pozitif çıktı dedim bazen oluyor dedi allahıma hamd olsun ki kötü birşey çıkmadı hepinize teşekür ederim rabbim tüm kullarının yar ve yardımcısı olsun bebek isteyen tüm kullarına nasip eylesin:Saruboceq:

amın canım senın adına sevındım gercı herseyın hayırlısıda işte zor bır durum olurdu bebegınle saglıklı nıce yıllara

Back