- 10 Aralık 2010
- 62
- 2
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sezeryanla doğum yaptım oğlum 13 aylık. hamileyken göbek deliğim dışarı fılamıştı hala dışarıda. bu normal mi benim durumumda olan varmı? yada göbek deliği hamilelikte dışarı çıkıp da sonra düzelen var mı. bu durum beni endişelendiriyor
merhaba evet arkadaşm ben ameliyat oldum. benim fıtığım büyümüş o yüzden yama yapıldı. sıkıntılı bir süreçti tabi. sonuçta ameliyat. 10 gün kadardoğru düzgün kalkamadım. annem baktı bana. 10 günlük oldum annem gitti mecbur her işi yapmaya başladım. şimdi 7ay geçti gayet iyiyim sadece göbek deliğimin altında iz var. daha önce sezeryan olduysan ameliyat konusunda tecrübelisindir. ama inşallah fıtık değildir seninki . umarım doktor güzel şeyler söyler
ooo çok pahalı demişler canım. ben devlet hastanesinde iyi doktor buldum. bedavaya geldi çok da memnun kaldım. ne kadar çabuk olursan o kadar kolay atlatırsın çünkü gün geçtikçe yırtık büyüyor. ben 1ay kadar sonra denize girdiğimi hatırlıyorum. bir de benim yırtık büyükmüş dikmeyle olmaz dedi doktor içerden yama yaptılar :) iç dikişler de 4ayda iyileşir dedi doktor. çok geçmiş olsun umarım çabuk toparlanırsın
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de öyleydi.Karin egzersizleri yaparak zamanla düzeldi.arkadaşlar sezeryanla doğum yaptım oğlum 13 aylık. hamileyken göbek deliğim dışarı fılamıştı hala dışarıda. bu normal mi benim durumumda olan varmı? yada göbek deliği hamilelikte dışarı çıkıp da sonra düzelen var mı. bu durum beni endişelendiriyor