• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yapalı 1 yıl oldu fakat adet olmadım.

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.269
333
karnıma bastırınca bir agrı hissediyorum dr gitmekte istemiyorum geöçer diye fakat hala bir iyileşme yok bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ben de 15. ayda oldum. Emziriyorsanız adet olmayabilirsiniz. Ama ben implantla korunduğum için hamile olma ihtimalim yoktu, rahattım. Gene de hep kontrol altındaydım, izledik doktorumla rahmni durumunu filan. Eğer kesin br şekilde korunmuyorsnaız gebelik ihtimali var. Bir başka problem de olabilir, gebelik de olabilir, hiçbir sorun olmayabilir de. Bir doktora görünün.

karnıma bastırınca bir agrı hissediyorum dr gitmekte istemiyorum geöçer diye fakat hala bir iyileşme yok bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

ben dedoğumdan 14 ay sonra oldum,ama 10.aydan sonra doktora gittim,sorun mu var diye,her ay da test yapmaktan sıkılmıştım,acaba hamile miyim diye. doktor emzirirken bazı kadınların adet olmadığını söyledi.süt hormonu,yumurtlamayı baskılıyomuş.her ihtimale karşı test de yaptı,ultrasonla da baktı,sorun yoktu.
bence her ihtimalde doktora gitmekte fayda var.bir de süt korumuyo ne yaızk ki ihtimal hep var...

Emziriyorum genetikde olabilir annemde olmazmış.ilk hamileliğimdede6 ay olmamıştım.ama bu uzadı galiba sorun karnıma bastırınca bir ağrı hissediyorum sezaryan sonrasımım oluyor acaba diye merak ettim ilk normaldi.

Back