arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum.
18 haftalık hamileyim.tabiki tüm anne adayları gibi bende birçok konuya tititzlikle yaklaşıyorum.en önemlisi doktor seçimi ve doğum yapacağım hastane.
istanbul üsküdarda oturuyorum.bu güne kadar 2 doktor değiştirdim ve ikisindende memnun kalmadım şimdi medipolü düşünüyorum ve donanımlı bir hastane olduğu için orada doğum yapmak istiyorum.aranızda kontrollerinde medipole giden varmı ayrıca doğumunu orada yapan varsa görüşlerini bildirirse çok sevinirim.
kesinlikle leyla hanım yeni doğum yaptım hastane doktor çok memnun kaldım 2 arkadaşımda gitti çok mennunlar ama çok yoğun randevu zor alırsın ama mutlaka git çok güler yüzlü
o kadar yoğunumki mesajını daha yeni okuyabildim.tavsiyen için teşekkür ederim.evet gerçekten çok yoğun 16 gün oldu randevü alalı henüz randevü tarihim gelmedi ayın 5'inde gideceğim.leyla hanım hakkında çok övgüler aldım.benim tek korkum şimdi özel hastaneler bahane üstüne bahane bulup sezeryana yönlendiriyorlar umarım hiç bir sorun yokken sezeryan olmak zorunda kalmam
o kadar yoğunumki mesajını daha yeni okuyabildim.tavsiyen için teşekkür ederim.evet gerçekten çok yoğun 16 gün oldu randevü alalı henüz randevü tarihim gelmedi ayın 5'inde gideceğim.leyla hanım hakkında çok övgüler aldım.benim tek korkum şimdi özel hastaneler bahane üstüne bahane bulup sezeryana yönlendiriyorlar umarım hiç bir sorun yokken sezeryan olmak zorunda kalmam
benim bir hemşire arkadaşım leyla hanım hakkında pek iyi konuşmadı sırf reklamdan çok hastası var pek iyi değildir aslında dedi. bende ona gidecektim vazgeçtim.
benim2 dr. um vardı biri ümraniyede erdem hastanesinde biri koşuyolunda muayenesine gittiğim bir dr.du ama sanırım sana uzak olur.