- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
Kizlar kisaca anlatayim. Evlendikten 1.5ay sonra hamile kaldim. Ilk 2 3hafta iliskiye hic bi sekilde giremedik sonrasinda zorlanarak baski aci hissederek gerceklesti ama her iliskide ayni sey hala devam ediyor. Once kasilma yanma ile basliyor. Bacaklarimi cok kasiyorum cisimi tutar gibi yapiyorum. Simdi hamileyim ve dogumum yaklasiyo. Ayni zamanda panik atak hastasiyim ve burnum surekli tikali ilacla aciyorum gceleri uyumak icin. Annemler normal yapamazsin sezeryan yaptiralim ozelde diyolar ama ben kararsizim. Devletteki dr um doguma yakin vajinal muayene yapicam dedi korktugumu kasilip zorlandigimi soyledim bsy olmaz dedi ama hergunum dusunmekle geciyor. Simdi ben normal doguma karar versem o bebek cikis asamasinda sıkısır mi? Kasilip kalirsam ya da muayene ettiremezsem kendimi ne yaparım? Dogum aninda heycandan nefes alamazsam bayilirsam ne olur? Tecrubeliler bana yardim eder misiniz? Sezeryanda ellerimi falan baglatamam sirtustu nefes alamiyorum duz yatinca. Anca beni ya normale alicaklar ya da komple bayiltacaklar. Ne yapicam