• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yapabileceğim dr ve hastane önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

pperfinya

Berfin kardeş istiyor
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
403
86
318
arkadaşlar bebişim tüp bebiş ve 20 haftalık hamişim bir kız bebeğim olucak tedavim gayrettepe florance nigtgel hastanesinde oldu ama son zamanlarda muayne ücretleri ve doğum masrafları biraz ağır gelicek bu sebepten ötürü temiz bir hastanede ve özellikle güler yüzlü bir dr arıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar avrupa yakasında ikamet etmekteyim ... şimdiden teşekkürler :emir_bebek:

canım öncelikle tebrik ediyorum Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.canım ben de emre beyde tedaviye başladım buay.inşallah senin gibi hamile kalabilirim:nazar::nazar:
ben de merak ediyorum, ne kadar canım hastanede muayeneler ve doğum ne kadar tutuyor? tüm hamilelik takibini emre bey kendisi mi yapıyor?inşallah ben de hamile kalabilirim ama hastane ne kadar tutar bilemiyorum.
bilgilendirirsen sevinirim :))

bu arada özel gaziosmanpaşa hastanesi; dr haluk seyrekbasan.hastane biraz yoğun ama büyük bi hastane ama doktor oldukça detaylı bilgi veriyor ve güler yüzlü.

Back