• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doğum ve lohusalıkda neler yaşadınız, paylaşın bilgilenelim anneler...!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
epudral normal doğumun ağrısız hali sanırım spinal karın bölgesinin bacaklara kadar uyuşturulup bebeğin ameliyatla alınması.sağlıklı doğumlar olur sizinde inşallah

Konuyu canlandırmak istiyorum. Ben 8 gün önce Doğum yaptım. Çok şükür meleğim kucağımda. Ancak çok Yorgun’um gece uyanmakta çok zorlanıyorum gün içinde hiç bir şey yapmak istemiyorum. Bebiş az uyuyor eşimden destek alsamda sürekli ağlamaklı ve yordun iştahsız bir haldeyim. Bu durumları yaşadınız mı nasıl atlattınız yazarsanız sevinirim. Enerjim gelse bütün bunları hissetmeyeceğim sanki ama sürekli uykum var hüzünlü hissediyorum halbuki çok mutlu olunacak sebeplerim var

Konuyu canlandırmak istiyorum. Ben 8 gün önce Doğum yaptım. Çok şükür meleğim kucağımda. Ancak çok Yorgun’um gece uyanmakta çok zorlanıyorum gün içinde hiç bir şey yapmak istemiyorum. Bebiş az uyuyor eşimden destek alsamda sürekli ağlamaklı ve yordun iştahsız bir haldeyim. Bu durumları yaşadınız mı nasıl atlattınız yazarsanız sevinirim. Enerjim gelse bütün bunları hissetmeyeceğim sanki ama sürekli uykum var hüzünlü hissediyorum halbuki çok mutlu olunacak sebeplerim var
Böyle olmanız çok normal hatta kendinizi mutsuz hissetmeniz bile normal lohusalık süreci kolay bir süreç değil hormonların en tavan yaptığı duygusal bir dönem üstüne birde uykusuzluk,yorgunluk,kaygı eklenince hepten zor oluyor.Eğer size yardımcı olabilecek aileden herhangi birisi varsa bir çıkın dolaşın dışarda bir yemek yiyin inanın iyi geliyor bir de kendinizi bu şekilde baskılamayın doğal bir süreç bu hepsi geçecek bebiş de daha da toparlanacak büyüdükçe siz kendinize iyi bakın ki o da hep iyi olsun :KK200:

Merhaba hanımlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Hamileyim ve benim gibi şuan hamile olan arkadaşlarımızın merak ettiği binlerce konu var!!!

Doğum yapan arkadaşlardan yaşadıkları ve yapıp-yapmamamızı istedikleri tecrübelerini bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz...
Aklımızda soru işaretleriyle dolu okadar çok şey var ki belki bir kısmının sizlerin sayesinde üstesinden gelicez... O yüzden lütfen tecrübelerinizi bizimle paylaşın anneler!!

1) Doğumda neler yaşadınız (normal yada diğer doğumlar farketmez) eksik eşyalarınız var mıydı? sizler de benim yaptığımı yapmayın diyormusunuz!! hastanede mutlaka yanımızda bulunması gereken şeyler nelerdir?

2) Lohusalık dönemini nasıl atlattınız? hem bebeğinizle hemde kendinizle ilgilendiniz, zorlandığınız şeyler oldu mu?

Aklınıza gelen bütün tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olucaz arkadaşlar... Çok teşekkür ederiz şimdiden :KK66:

Ben 34+4 te dogurduğum için ve doğuma diye gitmedik hastaneye o yuzden dogum çantamı falan hiçbirşeyimi almadım sabah getirdi annem çantami epidural sezaryen oldum kesinlikle tavsiye ederim o ilk anları yaşamanı..dogumdan sonra hic agrim olmadi lohusalik sendromuna girdim çok zordu ağlama krizleri sinirlilik oldu bu kadar

Back