Doğum ve kaynana

linyaynil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
25
8
1
Herkese selam öncelikle 20gun önce doğum yaptım kaynvaldem şehir dışından geldi 1aydir beraberiz bebeğim sürekli onun kucağında yanında sadece emzirmede alabiliyorum birde geceleri uyurken yanıma alabiliyorum.onun dışında sürekli kv yemek yerken kucağında yemek pişirirken kucağında sürekli sanki o doğurmuş gibi eşimede rahatsız olduğumu ilettiğimde kafamda çok büyüttüğümü onların gideceğini oyuzdrn hasret gideriyorlarmış yıllardır bu anı beklemişler idare etmem gerektiğini iletiyor bu arada kv birşey söyleyemiyorum bağırarak konuşuyor insanı sürekli tersliyor kendi evimde çocuğuma hasret gibi birşeyim sizce bu durumu çok mu büyütüyorum.kafamda

Ya hakaret edicem ya seviyeme yakıştıramıyorum. Bak şimdi temizinden bir tartışma senin işini çözer. O şam babası ve kocası kocanla. Ya ne münasebet. Bebeğin ilk bağını kurması gereken kişi annesi. Babanneye halt yemek düşer. Senin kokunu özler minik sabi. Verme haddini bilsin. Sen taşıyıcı anne değilsin saygı duymak zorunda. Onlar bebeğe bakmaya değil, sana bakmaya geldi. Ağustosta doğum yapıcam kısmetse. Bana şunu yapsınlar taş taş üzerinde bırakmam. Seni gaza getirmek istemiyorum ama doğrusu bu. Çizgini çek. Bu arsız yüzsüz düşüncesiz insanlar yarın öbürgün senden çok karışırlar herşeye. Ay beni sinir boğdu ya. Verme.

Bir yemek yerken yemek yaparken 20 günlük bebeğini kucağına almaya utanmıyor mu? İlla allah korusun zarar mı görmesi şazım bebeğin. Gerçekten müsade etme. İnsan gibi konuşmuşsun kocanla anlamamış bundan sonrası sende.

Çocuğunun bu dönemleri de bir daha senin için gelmeyecek yalnız kocana hatırlat

Ya ben hiç bebek sahibi olamadım ama okudukça sinir katsayım arttı. Olur mu canım öyle şey. Sana ihtiyacı var bebeğin kokuna dokunuşuna. İlk bağ kurulan zamanlardasınız ne kadar tenine temas ederse o kadar bağlanırsınız. Tepkini koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…