• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum tarihi belirlendi tavsiye verebilir misiniz

mgrtn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
10
6
1
33
İstanbul
Merhaba herkese
Nasipse inşallah haftaya cumaya sezaryen doğum için hazırlıklarım başladı. İlk olacağı için hem heyecanlı hem de gerginim takdir edersiniz ki 😊
Doğum öncesi ve sonrası için tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem. Hepinize teşekkürler ...

Merhaba herkese
Nasipse inşallah haftaya cumaya sezaryen doğum için hazırlıklarım başladı. İlk olacağı için hem heyecanlı hem de gerginim takdir edersiniz ki 😊
Doğum öncesi ve sonrası için tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem. Hepinize teşekkürler ...
Ayyy bende sezaryen olacam 4 nisanda acaba nasıl bir süreçten geçeceğim bilmiyorum aslında bu post iyi oldu benim bebeğim dönmediği için sezaryen olacağım hakkımızda hayırlısı takipte olacağım burayı umarım güzel şeyler duyariz

hayirli olsun bebişin
koc burcu olacakmis simdiden allah kolaylik versin:)
saati seçme imkanin varsa bari yükselenini- ay burcunu falan belirle 😅

Merhaba herkese
Öncesi için bilmiyorum ama sonrası için kesinlikle korse tak. (Doktorun onay verdikten sonra tabii)
Kulak ardı etme ama kullan mutlaka.

Öncesi için bilmiyorum ama sonrası için kesinlikle korse tak. (Doktorun onay verdikten sonra tabii)
Kulak ardı etme ama kullan mutlaka.
Bende birsey sormak istiyorum bu korseler nasıl korse acaba ne gibi farkı var demirli korselerden mi belimiz de ağrı olunca takılan korseden mi acaba

Bende birsey sormak istiyorum bu korseler nasıl korse acaba ne gibi farkı var demirli korselerden mi belimiz de ağrı olunca takılan korseden mi acaba
Yok o bel için olan değil. Onlar daha sert oluyor.
Benim dediğim elastik. Direk karnını sarıyor. Tüm medikallerde var.
Trendyoldada var.
Sürekli tak ama. Sadece uyuduğun zama çıkar.

Yok o bel için olan değil. Onlar daha sert oluyor.
Benim dediğim elastik. Direk karnını sarıyor. Tüm medikallerde var.
Trendyoldada var.
Sürekli tak ama. Sadece uyuduğun zama çıkar.
Ben yurt dışında yaşıyorum da ama bakarım bulabilirim inşallah fotoğrafı varsa atabilirmisin

Eklentiler

• IMG_4346.webp
    IMG_4346.webp
    31 KB · Görüntüleme: 24
Korseyi ben de internetten aldım hastene çantasını falan ayarladım eksiğim yok gibi ama yine de malûm telaşla insan bişeleri atlayabiliyor. Sütün gelmesi için doğum öncesi ve sonrasında yapılabilecek ne önerirsiniz. Sezaryen sonrası belki de tek endişem diyebilirim Allâh yardımcımız olsun

Korseyi ben de internetten aldım hastene çantasını falan ayarladım eksiğim yok gibi ama yine de malûm telaşla insan bişeleri atlayabiliyor. Sütün gelmesi için doğum öncesi ve sonrasında yapılabilecek ne önerirsiniz. Sezaryen sonrası belki de tek endişem diyebilirim Allâh yardımcımız olsun
Doğumdan önce başlayın: Bestlak damla

Sezaryen doğum yaptım ilk gün manuel pompayla sagdım hiç gelmedi ama ben hep sağdım sonrasında elektrikliyle destekledim şimdi bebegım 7.5 aylık hala emiyor dereotu süt artıyor bence ama tavsiyen ne dersen bebiş anne baba mutlaka fotoğraf çekilin ben eşimin ailesi yüzünden çekilememişim ve hâlâ üzülüyorum geri kalan hersey zaten ilerliyor su akıp yolunu buluyor inşallah mükemmel bir doğum olur sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏

Amin inşallah Allah razı olsun güzel duâlarınız için 🤲
Foto için inşallah birini görevlendiricem zaten ailede merakı olan her pozu yakalayabilecek biri var 😊
Pompayı Manuel aldım onu bile hastane çantasına attım nolur nolmaz diye. Elektrikli olanlar daha mı verimli peki birkaç kişiden de onu duymuştum.

Ped alın ben o külot bezlerdrn 2 tane kulandım. Direkt ped bile kullanabilirmişim. Erken azaldı kanamam. Yatarken bitti yoğunluğu. Onu da gelip gidip hallettiler.

Süt sorununuzun olacağını düşünmüyorum bunu stres etmeyin kendinize olsa bile maksimum bikac gün gecikir. Doğumdan önceki gün kuru incir ve dut hoşafı kaynatıp yanınızda goturebilirsiniz. Doğumdan sonra bol hareket edin, hareketsiz kaldıkca dikisleriniz daha çok ağrır. Ne kadar çok yürür hareket ederseniz o kadar hızlı iyilesirsiniz.
Ayrıca eve geçtiğinizde hemen sıcak bir duş süt inmesi için çok faydalı olur

Back
X