Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bende sezaryen olacam 4 nisanda acaba nasıl bir süreçten geçeceğim bilmiyorum aslında bu post iyi oldu benim bebeğim dönmediği için sezaryen olacağım hakkımızda hayırlısı takipte olacağım burayı umarım güzel şeyler duyarizMerhaba herkese
Nasipse inşallah haftaya cumaya sezaryen doğum için hazırlıklarım başladı. İlk olacağı için hem heyecanlı hem de gerginim takdir edersiniz ki
Doğum öncesi ve sonrası için tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem. Hepinize teşekkürler ...
Öncesi için bilmiyorum ama sonrası için kesinlikle korse tak. (Doktorun onay verdikten sonra tabii)Merhaba herkese
Nasipse inşallah haftaya cumaya sezaryen doğum için hazırlıklarım başladı. İlk olacağı için hem heyecanlı hem de gerginim takdir edersiniz ki
Doğum öncesi ve sonrası için tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem. Hepinize teşekkürler ...
Bende birsey sormak istiyorum bu korseler nasıl korse acaba ne gibi farkı var demirli korselerden mi belimiz de ağrı olunca takılan korseden mi acabaÖncesi için bilmiyorum ama sonrası için kesinlikle korse tak. (Doktorun onay verdikten sonra tabii)
Kulak ardı etme ama kullan mutlaka.
Yok o bel için olan değil. Onlar daha sert oluyor.Bende birsey sormak istiyorum bu korseler nasıl korse acaba ne gibi farkı var demirli korselerden mi belimiz de ağrı olunca takılan korseden mi acaba
Ben yurt dışında yaşıyorum da ama bakarım bulabilirim inşallah fotoğrafı varsa atabilirmisinYok o bel için olan değil. Onlar daha sert oluyor.
Benim dediğim elastik. Direk karnını sarıyor. Tüm medikallerde var.
Trendyoldada var.
Sürekli tak ama. Sadece uyuduğun zama çıkar.
Ben yurt dışında yaşıyorum da ama bakarım bulabilirim inşallah fotoğrafı varsa atabilirmisin
Doğumdan önce başlayın: Bestlak damlaKorseyi ben de internetten aldım hastene çantasını falan ayarladım eksiğim yok gibi ama yine de malûm telaşla insan bişeleri atlayabiliyor. Sütün gelmesi için doğum öncesi ve sonrasında yapılabilecek ne önerirsiniz. Sezaryen sonrası belki de tek endişem diyebilirim Allâh yardımcımız olsun
Bu süt gelmesi için miDoğumdan önce başlayın: Bestlak damla
EvetBu süt gelmesi için mi
CanıııııııımNaaabeeeer![]()
Tşk ederimEvet
Sihir gibi birşey
Sütünü koyacak yer bulamıyorsun taşıyor
Önce kullanın sonra hergün şükredeceksinşzTşk ederim